Alina Pușcău dă detalii despre viața sa amoroasă. ”În prezent mă concentrez pe dragostea de…”

01.10.2020, 13:55
Alina Pușcău dă detalii despre viața sa amoroasă. ”În prezent mă concentrez pe dragostea de...”
Alina Pușcău dă detalii despre viața sa amoroasă. ”În prezent mă concentrez pe dragostea de...”

Alina Pușcău a vorbit despre viața sa sentimentală. Vedeta a făcut dezvăluiri și despre relația pe care a avut-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

Alina Pușcău esteo femeie frumoasă, care atrage bărbații ca un magnet. Cu toate acestea, fosta concurentă de la emisiunea ”Ferma” dă de înțeles că în prezent în viața sa nu există niciun bărbat.

”În prezent, mă concentrez pe dragostea de sine”, a declarat Alina Pușcău pentru click.ro.

Alina Pușcău, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluiri și depre povestea de iubire pe care a trăit-o cu Vin Diesel în urmă cu 15 ani.

”Da, l-am cunoscut acum 20 ani, când nu era încă un superstar. Am fost prieteni timp de doi ani şi apoi am fost într-o relaţie. E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat. Ţinem legătura”, a spus celebrul fotomodel.

Vedeta a oferit detalii și despre colaborarea profesională pe care a avut-o cu Jason Momoa.

”Am jucat în “Conan The barbarian”, acum 10 ani. Jason este un om extraordinar, de asemenea. La acel moment credeam că filmul va fi succesul lui de bază. Dar, iată, ani mai târziu, succesul a venit odată cu rolul lui “Aquaman”, din filmul cu acelaşi nume. El arată foarte bine, după cum fiecare dintre noi a putut observa, atunci m-a ajutat foarte mult cu sfaturi şi idei”, a detaliat ea.

Ce spune Alina Pușcău despre cariera sa

Alina Pușcaș a oferit și câteva detalii despre cariera sa bogată.

”La 16 ani am câştigat Elite Model Look, apoi am plecat la Nisa unde am câştigat concursul internaţional şi timp de 20 ani am lucrat pentru diferite companii de modelling. Am lucrat pentru Victoria’s Secret şi Ralph Lauren! Iar apoi am descoperit lumea actoriei, unde acum am mai multe contracte decât în modelling. De asemenea, am cochetat şi cu lumea muzicii pentru o melodie în urmă cu câţiva ani”, a mai spus Alina Pușcău pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...