Verișoara Adelei Popescu s-a angajat la Antena 1. Ce rubrică prezintă la TV

04.09.2020, 11:16
Verișoara Adelei Popescu s-a angajat la Antena 1. Ce rubrică prezintă la TV
Verișoara Adelei Popescu s-a angajat la Antena 1. Ce rubrică prezintă la TV

Verișoara Adelei Popescu s-a angajat la postul de televiziune Antena 1. Aceasta prezintă rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

O nouă vedetă la rubrica Meteo de la postul de televiziune Antena 1. Este vorba despre Ioana Scărlătescu care, potrivit click.ro, este nimeni alta decât verișoara Adelei Popescu.

Ioana Scărlătescu are 31 de ani, este din Vâlcea și a absolvit Facultatea de Regie-Film, fiind licențiată în cinematografie și televiziune.

Verișoara Adelei Popescu a jucat și în câteva seriale de televiziune, precum ”Iubire ca în filme”.

În anul 2007 a fost distribuită ca actriță în “Războiul sexelor”, apoi în serialele “Îngerașii”, “State de România” și “Moștenirea”, precizează sursa mai sus-menționată.

Ce mesaj a transmis după ce și-a schimbat locul de muncă

Ioana Scărlătescu a mai lucrat și la TVR, Dolce Sport și România TV. După ce a apărut la rubrica meteo de la Antena 1, Ioana Scărlătescu a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorbă din popor!  Astăzi am călcat cu pași firavi, respirație scurtă și puls intens în platoul @observatorantena1 pentru primul direct de aici.

Mie mi se pare că ne potrivim! În plus, am primit o mulțime de mesaje în care este lăudată echipa cu care lucrez și de abia aștept să îmi cunosc toți colegii mai bine.  Știți unde mă vedeți de acum”, a scris Ioana Scărlătescu înn mediul online.

 

citește și...