Adela Popescu, transformare incredibilă. I-a lăsat mască pe toți!

20.08.2020, 13:48
Adela Popescu, transformare incredibilă. I-a lăsat mască pe toți!
Adela Popescu, transformare incredibilă. I-a lăsat mască pe toți!

Adela Popescu și-a luat prin surprindere fanii din mediul onlinbe. vedeta de televiziune și-a schimbat look-ul și s-a tuns mai scurt ca niciodată.

Adela Popescu se pregătește intens pentru startul unui nou sezon “Vorbește Lumea”, care va debuta pe 24 august la Pro TV, iar noua coafură reprezintă una dintre surprizele pregătite publicului.

Adela Popescu și-a prezentat noua coafură pe rețelele de socializare.


“Gata, măi, fetelor, am facut-o! ???? Mai blondă și mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată. Cum vi se pare?”, a notat ea în dreptul imaginii cu noul look.

Internauții au reacționat imediat și au felicitat-o pentru transformarea prin care a trecut.

”Ești superbă, îți stă minunat”, ”Super faină tunsoare”, ”Mult mai bine așa. Părul lung și drept nu te avantajează”, ”Superbă, îți aduce un aer foarte chic”, ”Nu arăți mai mult de 18-20 de ani. Chiar arăți foarte bine”, ”Îți stă minunat”, ”Super tare”, ”Este binevenită schimbarea”, i-au transmis prietenii virtuali Adelei Popescu.

A ajuns cunoscută după ce a jucat în telenovele

Adela Popescu este cunoscută publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

Într-un interviu,. Adela Popescu mărturisea că partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, este cel care a ajutat-o să fie într-o formă fizică cât mai bună.

”Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a declarat Adela Popescu.

citește și...