Mellina de la Echipa Războinicilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Furnicuța out”

12.04.2021, 10:27
Mellina de la Echipa Războinicilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Furnicuța out”
Mellina de la Echipa Războinicilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Furnicuța out”

Mellina a părăsit competiția ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

O nouă eliminare la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, în urma conciliului care a avut loc în data de 11 aprilie 2021. Cea care a părăsit competiția este Mellina, din echipa Războinicilor.

Mellina a fost mnominalizată pentru eliminare alături de colegul ei de echipă, Sorin, care a fost propus de Albert, cel care a ieșit favoritul publicului. Din echipa Faimoșilor, cel nominalizat de colegi a fost Jador. De asemenea, propusă pentru eliminare a fost și Elena Marin, care a fost nominalizată de Zannidache, cel care a ieșit favoritul publicului din echipa Faimoșilor.

Mellina de la Echipa Războinicilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat concurenta

După ce a aflat că ea este cea care părăsește competiția ”Survivor România”, Mellina a făcut declarații.

Concurenta a afirmat că participarea la concursul din Republica Dominicană a fost pentru ea o adevărată lecție de viață.

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina înainte de a părăsi concursul, potrivit wowbiz.ro.

 

 

citește și...