Vedetele din Rusia se confruntă cu probleme în Dubai, deoarece mărcile de lux le interzice să le cumpere articolele vestimentare

06.04.2022, 18:03

Chanel urmează să respecte sancțiunile comerciale și să refuze vânzarea produselor sale către rușii din străinătate, oameni ca Liza Litvin și Anna Kalashnikova furibunde că nu pot cumpăra articole din Dubai.

Socialiștii ruși care locuiesc în Dubai au descoperit că nu pot accesa mărci de top precum Chanel după ce au refuzat să le vândă accesoriile lor preferate.

Rușii care au fugit în Emiratele Arabe Unite în timpul invaziei ruse a Ucrainei sunt revoltați că nu își pot lua mărcile de designer preferate, după ce Chanel a impus sancțiuni Rusiei.

Chanel nu i-a vinde o geantă într-un mall unei cunoscute influencerite

Influencerul rus Liza Litvin a fost furioasă din cauza faptului că celebrul brand nu i-ar vinde o geantă într-un mall de top din Dubai, apelând la rețelele de socializare pentru a se revolta.

Plângerile vin în timp ce mii de rebeli și civili ucraineni își pierd viața luptă împotriva forțelor ruse invadatoare la ordinele președintelui Vladimir Putin.

“Nu mi-au vândut geanta pentru că sunt din Rusia!!!”

“Am fost la un butic Chanel din Emiratele Arabe. Nu mi-au vândut geanta pentru că (atenție!) sunt din Rusia!!!”

Ea a mai susținut că Chanel „are o nouă politică, de a vinde doar după ce semnez o hârtie în care spun că nu voi purta această geantă în Rusia. Mi-au cerut datele de identitate și mi-am dat numărul de telefon rusesc”.

Designerul rus a fost revoltat când a susținut că managerul a spus că „începând de astăzi vindeau rușilor doar dacă semnează un acord de a nu-și purta articolele în Rusia”.

O personalitatea TV nu a putut să cumpere cercei și o geantă de la un magazin Chanel

Litvin nu este singura care a apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima plângerile față de cântăreața și personalitatea TV rusă Anna Kalashnikova, în vârstă de 37 de ani, spunând că i s-a interzis să cumpere cercei și o geantă de la un magazin Chanel, tot din Dubai.

Ea a explicat cum un manager de la magazin i-a spus: „Știm că ești o celebritate rusă. Știm că vei duce cumpărături în Rusia, așa că nu putem vinde articolele mărcii noastre”.

Influencera Yana Rudkoskaya, în vârstă de 47 de ani, care a împărtășit un videoclip cu ea făcând snowboard în haine luxoase în timp ce ținea un paharde șampanie într-o postare pe Instagram, a spus că este „șocată” de acțiunile lui Chanel, relatează The Daily Mirror.

Ea a spus: „Acesta este un șoc pentru o femeie care cumpără Chanel și Chanel Haute Couture de mai bine de 20 de ani și care a stat la spectacolele sale în primul rând”.

”Am plătit aproape 1 milion de euro pe produsele Chanel”

Rudkoskaya, un producător de emisiuni muzicale din Moscova, a adăugat că a considerat că interdicția este „oarecum umilitoare”, după ce a plătit aproape 1 milion de euro (830.000 de lire sterline) pe produsele Chanel.

citește și...