Vedeta Playboy merge în Turcia “o dată la 5 ani” pentru regimul de chirurgie plastică al lui Katie Price

13.11.2022, 19:06

Fostul iepuraș Playboy Zoe Gregory a insistat că Playmatele trebuiau să continue să arate cât mai bine pentru Hugh Hefner, deoarece îl vedeau ca pe un “Dumnezeu” – mărturisind că a trebuit să “devină ceea ce își dorea el”. “Când ești la conac, Hef este zeul tău. Tot ce voiam să fac era să arăt cât mai bine pentru el, iar el avea un anumit mod în care îi plăcea ca femeile să arate bine”.

Fostul iepuraș Playboy Zoe Gregory vrea să călătorească în Turcia “o dată la cinci ani” pentru a urma regimul de chirurgie plastică al lui Katie Price – după ce a mărturisit că Playmates ar fi concurat una împotriva celeilalte pentru a arăta cât mai bine pentru Hef.

Fostul model Page 3, care s-a întâlnit cu Hugh Hefner până la moartea acestuia, în 2017, a declarat că Playmates erau încurajate să arate cât mai bine la conac – iar asta includea să își facă orice operație pe care o doreau, transmite dailystar.co.uk. 

Vedeta Playboy merge în Turcia “o dată la 5 ani” pentru regimul de chirurgie plastică al lui Katie Price

Pe lângă mai multe operații la sâni, care au dus-o de la cupa B la cupa DDD, Zoe a suferit o rinoplastie pentru a-și micșora nasul, alături de o operație la ochi de pisică și un lifting la gât – și a fost inspirată de colegul ei, modelul glamour Jordan.

Vorbind în exclusivitate pentru Daily Star, vedeta OnlyFans a mărturisit: “Am vrut să fac ceva la față. Mi-am operat nasul când încă locuiam în conac – era un alt lucru care nu-mi plăcea la mine. Pentru că sunt grecoaică, familia mea are nasuri destul de mari și nu-mi plăcea, așa că mi l-am făcut.”

“Când ești la conac, Hef este zeul tău”

Ea a explicat: “Faptul că am apărut în Playboy și în jurul acelui stil m-a făcut să mă implic în chirurgia plastică, altfel probabil că nu aș fi fost atât de interesată de ea. Dar am fost înconjurată de ea.

Fiind în fața unei camere de filmat și toate fetele care își făceau [operații] tot timpul, a început să se lipească de mine. Am început să mă critic pe mine însămi mult mai mult.

Când ești la conac, Hef este zeul tău. Tot ce voiam să fac era să arăt cât mai bine pentru el, iar el avea un anumit mod în care îi plăcea ca femeile să arate bine.

Mă gândeam: “Doamne, cum pot să mă îmbunătățesc și să devin ceea ce își dorește el?”. Eram cu toții în competiție pentru a fi cei mai buni și chiar de aici a venit totul.”

Zoe a fost încurajată să își facă alte intervenții chirurgicale odată ce a împlinit 40 de ani, mărturisind: “Sh** a început să se lase pe fața mea, iar Jordan [Katie Price] se ducea în Turcia să se opereze, și alte câteva prietene de-ale mele.

 

 

 

citește și...