Un star TV își prezintă rezultatele “durerose”, după un lifting facial cu fire: “Cred că am din nou 21 de ani!”

29.07.2022, 15:23

Chloe Sims și-a dezvăluit noua schimbare de look spectaculoasă, în urma căreia i s-au introdus pe față mai multe injecții și fire. În vârstă de 40 de ani, vedeta a împărtășit imagini cu ea în timp ce se supunea procedurilor.

Prezentatoarea TV pare să fie mulțumită de rezultate și consideră că i-a luat ani buni de pe ten. Chloe crede că este “prea tânără pentru un lifting facial”, așa că a decis să facă o serie de injecții pentru a obține același efect.

Chloe a decis să filmeze procedura și a prezentat-o urmăritorilor ei, în timp ce stătea pe scaunul de tratament la o clinică din Essex, pentru a putea împărtăși “schimbarea completă de look”. Pe Instagram, Chloe a dezvăluit ce avea de gând să facă, spunând: “Azi îmi fac o schimbare de look. Sunt un pic speriată, dar mă va face să arăt cu zece ani mai tânără”.

 

“Sunt prea tânără pentru un lifting facial

După primul set de injecții, Chloe a arătat rezultatele și a spus că acest lucru “hidratează pielea” și “reduce ridurile”. Vedeta din TOWIE și-a pus apoi fire în obraji, despre care a susținut că ar da rezultatele unui “lifting facial” fără a fi nevoie să treacă sub cuțitul chirurgului, scrie The Mirror.

Ea a continuat să le spună fanilor săi: “O să fac pe mine de frică, pentru că, acum îmi voi pune fire. Se pare că sunt prea tânără pentru un lifting facial, așa că trebuie să trec prin durere”.

“Cred că am din nou 21 de ani”

La jumătatea intervenției, Chloe a arătat că obrazul stâng era mai plin de volum decât cel drept și a fost mulțumită de rezultatele de până acum. Ea a declarat: “Cred că am din nou 21 de ani.”

Schimbarea de look vine după ce Chloe a decis să părăsească TOWIE după 11 ani de prezență în emisiune. ITVBe a confirmat plecarea ei printr-o declarație, care sună astfel: “După ce s-a dedicat peste un deceniu TOWIE, Chloe Sims a decis să părăsească emisiunea.

Chloe a fost un membru iconic al distribuției și simte că este momentul potrivit să părăsească show-ul, în timp ce intră într-un nou capitol din viața ei”. Purtătorul de cuvânt a confirmat că nici surorile lui Chloe, Demi și Frankie, nu vor fi implicate în noua serie, dar a precizat că “ușa va fi întotdeauna deschisă” pentru ca acestea să se întoarcă în reality show.

 

citește și...