Faceți cunoștință cu fanii obsedați care au abuzat de chirurgia plastică pentru a arăta ca idolii lor celebri

29.11.2022, 18:30

Unii oameni sunt atât de disperați să semene cu celebritatea lor preferată încât vor cheltui sute de mii de euro pentru a-și modifica aspectul. Iată care sunt persoanele care au suferit operații estetice extreme pentru a arăta ca idolul lor. De la gemenii hotărâți să arate exact ca Brad Pitt până la un duo mamă-fiică care vrea să semene cu Katie Price, am văzut de toate.

Se spune că imitația este cea mai mare formă de lingușire, iar acești oameni au făcut eforturi extreme pentru a arăta ca idolii lor.

Următoarele persoane au cheltuit zeci de mii – uneori sute de mii – pe chirurgie plastică și modificări corporale, potrivit dailystar.co.uk.

Faceți cunoștință cu fanii obsedați care au abuzat de chirurgia plastică pentru a arăta ca idolii lor celebri

 

Ceasul de femei din Blighty

Carolyn este o britanică care o venerează pe actrița canadiano-americană Pamela Anderson. Fascinată de costumul ei de baie roșu și de corpul de vis din Baywatch,  Carolyn a cheltuit aproape 20.000 de lire sterline pentru transformarea ei prin chirurgie plastică.

Ea a suferit toate intervențiile chirurgicale posibile, de la sâni la buze și dinți și chiar și-a schimbat numele de familie pentru a o imita pe puștoaica din Baywatch.

Bineînțeles, Carolyn trebuie întreținută pentru a continua să arate ca vedeta, motiv pentru care își face periodic injecții cu botox care costă o avere. Și-a croit o nișă pentru ea însăși ca “Scouse Pammie”.

Îngemănare

Frații gemeni au cheltuit suma uriașă de 15.000 de lire sterline pentru a arăta ca megastarul Brad Pitt. Matt și Mike Schlepp l-au admirat atât de mult pe starul de la Hollywood, încât au făcut eforturi extreme pentru a arăta exact ca el.

Frații, din Arizona, SUA, ar fi trecut prin luni întregi de proceduri dureroase în încercarea de a-și modifica drastic înfățișarea, începând de când aveau doar 19 ani.

Mike și-a refăcut nasul și și-a făcut implanturi la nivelul obrajilor, maxilarului și bărbiei, în timp ce Matt și-a operat nasul și și-a făcut implanturi la nivelul bărbiei. De asemenea, ambilor li s-au pus în total 41 de fațete de porțelan pe dinți. Și par complet diferiți față de cei mai tineri, dar dacă seamănă cu Brad este de discutat.

Oops, I did it again

Un mega-fan al lui Britney Spears a cheltuit peste 106.000 de lire sterline pe peste 100 de operații estetice pentru a semăna cu idolul său – și a promis că nu se va opri niciodată.

Bryan Ray este din Los Angeles, SUA, iar călătoria sa a început atunci când mama sa a plătit 22.200 de lire sterline pentru a-și face fațete când avea 17 ani, pentru a reproduce zâmbetul cântăreței.

Ea i-a făcut cadou prima operație la nas la cea de-a 21-a aniversare a sa – dar de atunci, Bryan și-a economisit banii pentru a-și schimba înfățișarea.

Până în prezent, Bryan și-a făcut două rinoplastii, implanturi faciale de obraji, mărirea țesuturilor moi și a buzelor și un lifting al pleoapelor, pentru a numi doar câteva dintre ele.

Bineînțeles, o astfel de lucrare necesită întreținere, așa că la fiecare șase luni Bryan își face Botox și la fiecare opt-zece săptămâni își face operație de epilare pe față și pe tot corpul.

Niciodată să nu spui niciodată

Din păcate, povestea lui Tobias Strebel este una tristă. Californianul în vârstă de 35 de ani a cheltuit 95.000 de lire sterline pentru a arăta ca Justin Bieber și a apărut în numeroase emisiuni de televiziune și știri, inclusiv Botched și Inside Edition.

Obsesia lui Tobias față de aspectul său nu a început cu starul pop, ci mai degrabă a început ca o dorință de a preveni subțierea părului său la vârsta de 23 de ani, însă, odată ce Justin a ajuns la marele succes în 2008, el a decis apoi să-și transforme fața pentru a arăta ca starul.

A trecut prin numeroase operații estetice și tratamente cosmetice, dar și s-a tuns ca și cântărețul și s-a îmbrăcat ca el.

Tobias a încercat chiar să își lanseze propria carieră pentru a-și imita și mai mult idolul.

Din păcate, visul său a luat sfârșit în 2015, când a fost găsit mort în camera sa de hotel din Los Angeles. El ingerase un cocktail mortal de droguri și alcool care a dus la o supradoză letală.

O afacere de familie

Perechea mamă-fiică Georgina Clarke și Kayla Morris împărtășesc aceleași vise de a arăta ca supermodelul Katie Price.

De-a lungul anilor, cele două au investit peste 83.000 de lire sterline în această transformare, Georgina permițându-i anterior fiicei sale, pe atunci în vârstă de 18 ani, să se culce cu “tătici de zahăr” pentru a-și plăti operațiile estetice.

Georgina și Kayla și-au injectat buzele de peste șase ori și și-au mărit dimensiunea sânilor pentru a semăna cu celebra britanică.

Kayla făcea și striptease pentru a-și permite toate acestea, lucru pe care îl făcea încă de la 17 ani și câștiga aproximativ 2.000 de lire sterline pe săptămână.

Într-un interviu anterior acordat lui Jeremy Kyle, Georgina a recunoscut că operațiile chirurgicale o creează “dependență”, iar Kayla a început să își planifice operațiile estetice pentru a arăta ca Katie la doar 11 ani.

citește și...