Vedeta Braziliei îi face “cu ochiul” Shakirei după despărțirea de Pique

18.11.2022, 17:00

Deși Shakira și Gerard Piqué au ajuns deja la un acord privind divorțul lor, situația lor personală continuă să fie subiect de discuție. Ultimul lucru care se știa este că cele două celebrități sunt pe cale să ajungă la o soluție și că au ajuns la o conciliere pentru ca artista columbiană să poată locui împreună cu cei doi copii ai săi în Statele Unite, lucru de care beneficiază cariera sa muzicală, cu o mai mare proiecție.

După săptămâni de speculații, au emis o declarație prin care au confirmat despărțirea. Fotbalistul s-a putut bucura acum de noua sa iubire, Clara Chía, în liniște. Acest lucru nu a trecut neobservat și este clar că tema muzicală, care a fost legată de despărțirea artistului de spaniolul Gerard Piqué, devine din ce în ce mai populară atât printre prieteni, cât și printre străini.

După anunț, nimeni altul decât Vinicius Jr, starul lui Real Madrid și al echipei naționale a Braziliei, a distribuit pe rețelele sale de socializare o publicație în care este văzut antrenându-se și pe lângă asta pe acordurile melodiei “Monotony”, a lui Shakira, transmite marca.com.

Vedeta Braziliei îi face “cu ochiul” Shakirei după despărțirea de Pique

Postarea lui ‘Vini’ a primit mii de reacții și nu au lipsit cei care au insinuat pe rețelele de socializare că atacantul echipei Real Madrid și al naționalei Braziliei a fost atras de nativul din Barranquilla, care de la despărțirea fost văzut doar în compania lui Milan și Sasha, cei doi copii ai săi, și îngrijindu-se de sănătatea tatălui său, William Mebarak.

Shakira nu visează decât să rezolve lucrurile și să plece la Miami cât mai curând posibil, iar retragerea lui Gerard Piqué din fotbal ar fi accelerat procesul. Încă nu se știe dacă columbianca va pleca de Crăciun sau va aștepta ca copiii ei să termine anul școlar la Barcelona.

Care este starea de sănătate a tatălui ei

Pentru moment, trebuie luat în considerare faptul că este îngrijorată de starea de sănătate a tatălui ei, care se recuperează deja acasă.

citește și...