Clara Chia Marti s-a “combinat” cu un alt bărbat pentru a-l manipula pe Gerard Pique după ce acesta a încercat să se împace cu Shakira

30.10.2022, 15:44

Drama dintre Gerard Pique și Shakira continuă. În fiecare zi găsim ceva nou pe prima pagină a ziarelor legat de acest cuplu, despre care nu s-a mai auzit până acum. “Clara Chia s-a simțit prost și s-a cuplat cu un tip, iar când Pique a aflat, a reluat relația”.

După cum știm cu toții, Gerard Pique a fost surprins în timp ce își înșela iubita, cu care avea o relație de mai bine de 12 ani.

Gerard Pique a ținut prima pagină a ziarelor atât pentru acțiunile sale de pe teren, cât și pentru cele din afara acestuia. Actualul său club, FC Barcelona, a retrogradat în Europa League de câteva sezoane consecutive, transmite sportsmanor.

Pe teren, totul a mers prost pentru Gerard Pique

De asemenea, s-a speculat că Gerard Pique va pleca de la FC Barcelona în această perioadă de transferuri sau la finalul acestui sezon.

Performanțele sale defensive catastrofale nu mai sunt necesare pentru catalani.

Gerard Pique a recunoscut că a înșelat-o pe Shakira

Până acum, pe teren, totul a mers prost pentru Gerard Pique în acest sezon. Totuși, în afara terenului, depinde de el să facă ce are în minte și ce face.

El a fost găsit înșelând-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, cu care se întâlnește din februarie 2022. Au existat zvonuri potrivit cărora Gerard Pique era încă într-o relație cu iubita sa Shakira când a început să se întâlnească cu Clara.

Veteranul Barcelonei și-a oficializat statutul de relație cu Clara, care a lucrat la compania sa de producție, “Kosmos”. Asta la două luni după ce a ieșit public pentru a-și revendica statutul de relație după ce s-a despărțit de Shakira.

Anterior, au existat zvonuri potrivit cărora cuplul se întâlnește după ce Gerard Pique și Clara Chia Marti au fost văzuți împreună în mai multe ocazii. Cu toate acestea, abia acum duo-ul și-a confirmat oficial relația.

Într-un interviu, Adriana Dorronsoro a declarat: “Pique și actuala lui iubită sunt împreună de la începutul lunii februarie. Shakira era la curent cu infidelitățile fotbalistului”.

Mai mult, aceasta a adăugat: “Ea a văzut că el avea întâlniri romantice cu această nouă fată, că o aducea la compania sa și că se îndrăgostise de ea. De aceea a decis să se despartă de Pique. Această fată a fost cauza sfârșitului relației lor. ”

Gerard Pique vrea să aibă al treilea copil cu Clara Chia Marti

Potrivit unui jurnalist spaniol, vedeta columbiană i-a dat o a doua șansă lui Pique după ce a descoperit infidelitatea acestuia. Însă, când Clara a descoperit această veste, a înnebunit. Ea s-a cuplat cu un alt bărbat pentru a-l întoarce pe Pique în favoarea sa.

Potrivit jurnalistului, “Ea (Clara Chia) s-a simțit prost și s-a cuplat cu un tip, iar când Pique a aflat, a reluat relația. De asemenea, acum au plănuit să aibă un copil, deoarece Gerard Pique vrea să ia lucrurile de la capăt cu noua lui iubită (Clara)”.

Cu toate acestea, o sursă apropiată lui Gerard Pique a elucidat faptul că jucătorul Barcelonei a pus deja capăt relației cu Shakira. El era singur când Clara a intrat în viața lui, așa că au decis să se angajeze într-o relație. Nu a existat nicio infidelitate.

 

citește și...