Vedeta Baywatch, în vârstă de 54 de ani, se dezbracă topless și recunoaște că a făcut “lucruri dubioase”

16.11.2022, 14:46

Icoana Baywatch Donna D’Errico s-a destăinuit fanilor într-o postare emoționantă în care a recunoscut că nu a fost “un înger”, dar a spus că a fost “amabilă” și a păstrat întotdeauna “un sentiment de demnitate interioară și caracter, maniere și respect. “Fac tot posibilul să fiu bună”, a spus vedeta.

Frumoasa Donna D’Errico din Baywatch a împărtășit o fotografie uimitoare topless, în timp ce le-a spus fanilor că nu a fost “un înger”.

Actrița – care a jucat rolul Donna Marco în serialul din anii ’90 – a postat pe Instagram o fotografie superbă, alb-negru, în timp ce s-a destăinuit despre singurătate și despre greșelile făcute.

Frumoasa Baywatch, în vârstă de 54 de ani, se dezbracă topless și recunoaște că a făcut “lucruri dubioase

Aparent făcută pe plajă, poza o arată pe vedetă stând pe o parte și uitându-se cu ochii mari la cameră, în timp ce își folosea brațele pentru a-și proteja modestia.

“Nu sunt un înger”, a spus femeia în vârstă de 54 de ani.

“Este un lucru care îți amorțește inima când atât de mulți bărbați te doresc”

“Am făcut câteva lucruri discutabile. Unele știind foarte bine ce făceam și mi-aș dori să le pot uita. Altele când nu eram în deplinătatea facultăților mintale și nu-mi pasă să-mi amintesc.”

Ea a continuat: “Los Angeles este un oraș foarte singuratic, plin de oameni frumoși, singuri și temporari, iar eu sunt o ființă umană la fel ca toți ceilalți. Vreau să iubesc și să fiu iubită. Și, uneori, compania unui bărbat frumos se poate simți ca un fel de dragoste, nu-i așa? Pentru o clipă trecătoare, o absorb. Apoi dispare și îmi amintesc că totul în acest oraș este o făcătură. Trăiesc într-o stare de abundență în ceea ce privește bărbații, așa că nu rămân niciodată fără o întâlnire dacă nu vreau să fiu. Dar cel mai mult prefer să fiu singură. Este un lucru care îți amorțește inima când atât de mulți bărbați te doresc, dar niciunul nu te iubește. Îmi dau seama că folosirea deliberată a sex-appealului îi face pe oameni să aprecieze cu greu alte lucruri la tine. Mă împac cu asta.”

Donna a spus că, în opinia ei, toate deciziile noastre, atât cele bune, cât și cele rele, ne modelează în ceea ce suntem.

“Fac tot posibilul să fiu bună”, a spus vedeta.

“Trăiesc cu integritate. Fac în așa fel încât acțiunile mele să corespundă cuvintelor mele. Dacă spun că am de gând să fac ceva, îl fac. Nici nu aș visa să rănesc intenționat pe cineva. Emoțiile umane sunt delicate. S-ar putea să nu fiu întotdeauna cel mai deștept din cameră, de fapt, de foarte multe ori mă simt destul de prost, dar îmi păstrez întotdeauna un sentiment de demnitate interioară și caracter, maniere și respect, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul meu.”

Actrița a spus că are nesiguranță, “un temperament” și că face greșeli, dar că este amabilă.

Pe lângă Baywatch, Donna a mai jucat în seriale de televiziune, printre care Sabrina The Teenage Witch, Roadies și Brooklyn Nine-Nine.

citește și...