Carmen Electra dezvăluie una dintre “cererile” OnlyFans pe care le primește tot timpul. “Se potrivește perfect”

07.09.2022, 15:32

În ultimii câțiva ani, OnlyFans a devenit cu adevărat o platformă unde oamenii pot face bani serioși, inclusiv celebritățile. Carmen Electra este una dintre multele persoane care au făcut saltul pe site și se pare că a găsit o sumă destul de mare de succes. Unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este faptul că starleta nu se supără să îndeplinească solicitările consumatorilor săi – într-o măsură rezonabilă, desigur. Electra a fost foarte deschisă în ceea ce privește activitatea ei pe platformă și a dezvăluit acum una dintre cele mai frecvente cereri pe care le primește.

Este firesc ca clienții OnlyFans să aibă interese specifice pentru conținutul pentru care plătesc. Adică, cam toată lumea are acel lucru care îi excită cu adevărat. În cazul lui Carmen Electra, există o anumită parte a anatomiei sale care le place foarte mult clienților săi și se pare că nu se supără să le satisfacă cererile:

“Și îmi place să relaționez cu fanii mei. Uneori, ei au cereri. Fanilor le plac picioarele! Este atât de distractiv. Nu știu de ce nu am făcut asta acum un an”, a spus ea, potrivit cinemablend.com. 

“OnlyFans se potrivește perfect”

Poate sună ciudat, dar există cu siguranță un număr de oameni care au fetișuri cu picioarele. (Orice îți plutește în barcă, presupun.) Și nu o poți învinovăți pe vedeta  Baywatch pentru că a profitat de acest lucru în timp ce își creează și își vinde conținutul pe site-ul foarte popular. Deși acesta este un mod oarecum neconvențional de a interacționa cu fanii săi, actrița a mai declarat pentru Bustle că apreciază site-ul pentru nivelul de libertate personală pe care i-l permite:

“Hollywood-ul se schimbă. Putem să ne uităm la femei ca J.Lo și să ne gândim: ‘Uau, arată superb’. Tocmai s-a căsătorit. Își trăiește cea mai bună viață’. Este o sursă de inspirație. Și vreau să fiu și eu inspiratoare, sper. Ar trebui să te simți bine în pielea ta și să trăiești viața pe care vrei să o trăiești. OnlyFans se potrivește perfect pentru că sunt directorul de creație al propriilor mele ședințe foto, în timpul meu liber. Nu există nimic acolo care să nu fi fost aprobat de mine”.

Carmen Electra a postat fotografii în costum de baie

Carmen Electra s-a alăturat OnlyFans la începutul acestui an și a explicat că a făcut acest lucru pentru că își dorea “oportunitatea de a fi [propriul] șef și de a avea [propria] viziune creativă” pe care să o poată împărtăși cu fanii. Ceea ce Electra pare să iubească cel mai mult la acest site este faptul că este un “loc sigur” în care își poate împărtăși conținutul în termenii proprii și se poate distra făcând acest lucru. Destul de amuzant, Donna D’Errico, fostă studentă la Baywatch, a distribuit o postare în bikini pentru a arăta că și ea se alătură, ceea ce întărește presupunerea că Electra, în vârstă de 50 de ani, se află în fruntea unei tendințe în creștere.

Ascensiunea vedetei de la Scary Movie pe platformă ar putea fi atribuită, fără îndoială, apariției sale în emisiunea The Last Dance de la ESPN, unde a încântat telespectatorii cu o poveste despre fostul soț Dennis Rodman. După difuzarea emisiunii, căutările lui Carmen Electra pe PornHub au crescut în mare măsură și, cam în aceeași perioadă, Electra a postat câteva fotografii în costum de baie care au făcut furori. Majoritatea celor care se uită la acele fotografii sau la serialul sportiv ar fi probabil de acord că Electra nu a îmbătrânit deloc.

Datorită impulsului profesional pe care l-a acumulat în ultima vreme, actrița ar putea să-l valorifice în alte afaceri, cum ar fi o franciză de reality TV. Rămâne de văzut ce va face cu această faimă reaprinsă în viitor, dar, în prezent, probabil că va continua să se bucure de experiențele pe care le trăiește pe OnlyFans.

 

citește și...