FOTO. Ieșit din comun: o actriță a decis la 54 de ani să devină vedetă OnlyFans! A jucat în Baywatch, a pozat în Playboy și arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără!

20.08.2022, 16:57

Actrița din legendarul serial își asumă acest nou proiect pe rețelele de socializare, în ciuda criticilor severe pe care le-a primit, dar ea rămâne pe poziții. “Oamenii cred că toată lumea de pe acel site face lucruri indecente”. Așa s-a apărat Donna D’Errico, una dintre actrițele din celebrul serial “Baywatch”, care la 54 de ani a decis să se alăture proiectului ‘Only fans’.

Fosta vedetă din “Baywatch”, Donna D’Errico, a anunțat că s-a alăturat la începutul acestei săptămâni site-ului OnlyFans, în ciuda reacțiilor negative ale “haterilor” care îi spuneau că este “prea bătrână” pentru a-și etala celebrul fizic.

“Evident, nu mă iau pe mine sau faptul că sunt pe acest site prea în serios”, a scris pe Instagram femeia în vârstă de 54 de ani, alături de o fotografie în care apare pe “un poster”, potrivit Pagesix.com.

Vedeta din “Baywatch” Donna D’Errico se alătură pe OnlyFans

Fostul model “Playboy” și-a apărat decizia de a se înscrie pe site-ul NSFW, destinat doar abonaților, spunând că este doar un site de socializare lipsit de “cenzură și hărțuire”.

“Toate aceste celebrități care postează poze nud și topless cu ele însele aici, pe IG și Twitter, tot timpul, acoperindu-și părțile importante cu mâinile. Boom, mii de like-uri și comentarii vorbind despre pozitivitatea corporală și încredere”.

Ce conținut va posta

Modelul a continuat apoi să lămurească ce ar trebui să aștepte abonații săi – și ce nu ar trebui să aștepte – de la noua sa pagină.

“Ce veți vedea: Fotografii în bikini și lenjerie intimă, fotografii din editorialele revistelor, eu făcând lucruri amuzante în bikini, pentru că am un simț al umorului incredibil, dar sunt și foarte umilă, fotografii și videoclipuri noi”, a scris ea.

D’Errico și-a asigurat fanii că va administra contul personal.

Actrița știa că anunțul ei ar putea “supăra unele persoane” după ce s-a confruntat cu critici pentru că s-a pozat într-un bikini sumar la începutul acestei luni.
D’Errico le-a răspuns celor care o urăsc postând la scurt timp după aceea o altă fotografie în bikini, spunând că ea “poate de fapt să poarte și să facă literalmente orice” dorește.

 

citește și...