Vasile Muraru, îngrijorat de războiul din Ucraina. ”Am cuscrii chiar în zona afectată”

13.03.2022, 12:18
Vasile Muraru, îngrijorat de războiul din Ucraina. ”Am cuscrii chiar în zona afectată”
Vasile Muraru, îngrjorat de războiul din Ucraina. ”Am cuscrii chiar în zona afectată”

Celebrul actor de comedie Vasile Muraru, în vârstă de 65 de ani, este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în Uraina, țară atacară de forțele rusești. Artistul a explicat, la o emisiune TV, că are rude aproape de zona de conflict. ”Am cuscrii chiar în zona afectată”, a spus Vasile Muraru la emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Actorul Vasile Muraru este și el extrem de îngrijoratde conflictul din Ucraina.

Binecunoscutul artista a mărturisit că are cuscri în apropiere de zona de conflict.

Vasile Muraru, îngrijorat de războiul din Ucraina. ”Nu vor să plece de acolo, e o comunitate foarte mare de români”

La emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV, Vasile Muraru a explicat că are cuscrii la graniță și că aceștia nu vor să plece de acolo.

“Am cuscrii chiar în zona afectată! Deocamdată sunt bine, mulțumim lui Dumnezeu! Nu vor să plece de acolo, e o comunitate foarte mare de români, sunt în zona Mămăliga, chiar la graniță, peste graniță, mai în dreapta Siretului, peste Rădăuți-Prut. Vă dați seama ce comunitate de români, la școala generală sunt 450 de copii! Nu a plecat nimeni din sat. Suntem îngrijorați, ca toată lumea! Cui îi place războiul? Și nenorocirile pe care le provoacă o asemenea calamitate!”, a declarat Vasile Murarru, notează click.ro.

Războiul din Ucraina ziua 18

În a 18-a zi de la declanșarea războiului din Ucraina, forțele rusești au tras duminică mai multe rachete asupra unei instalații militare ucrainene din apropierea graniței cu Polonia, iar sirenele de raid aerian au alarmat peste noapte locuitorii din capitala Kiev și din orașe din aproape toate regiunile țării. Un atac cu opt rachete a fost lansat asupra unei baze militare din Iavoriv, lângă Lviv, la 25 km. de granița cu Polonia. Potrivit ministrului ucrainean al Apărării la baza Iavoriv de lângă granița cu Ucraina, atacată de ruși duminică dimineață, lucrează instructori militari străini. Guvernatorul din Lviv spune că forțele de invazie au tras 30 de rachete, fiind uciși 9 oameni, iar 57 sunt răniți.

Forțele ruse au lovit baza aeriană din Ivano-Frankivsk la începutul zilei de 13 martie, potrivit primarului orașului, Ruslan Martsinkiv. Acesta a spus că aeroportul a fost ținta atacurilor rusești pentru a doua zi consecutivă, relatează Hotnews. Trupele rusești au distrus până în prezent 3.687 de instalații de infrastructură militară ucraineană, a susținut duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov. Armata ucraineană a publicat un nou bilanț al pierderilor suferite de trupele rusești, spunând că a ucis peste 12.000 de soldați din armata lui Vladimir Putin.

 

citește și...