Vali Vijelie s-a reprofilat în pandemie. Din ce afacere face bani familia sa

24.10.2020, 12:23
Vali Vijelie s-a reprofilat în pandemie. Din ce afacere face bani familia sa
Vali Vijelie s-a reprofilat în pandemie. Din ce afacere face bani familia sa

Binecunoscutul cântăreț de manele Vali Vijelie a explicat ce afacere are familia sa în pandemie.

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe toți artiștii din România, care simt lipsa concertelor și a spectacolelor. Vali Vijelie însă a găsit o metodă de a face bani chiar și în pandemia. Familia sa se ocupă cu afaceri imobiliare, după cum a mărturisit celebrul manelist la io emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

”Eu știu cum e să nu ai. Eu am o vorbă: cum ți-ai pregătit viitorul, așa te primește. Acum mare îmi fac toate poftele. Am investiții făcute în imobiliare, în câteva apartamente. Este afacerea soției, este pe numele ei. Nu știu cât e chiria, e treaba familie, nu mă interesează, important e să fiarbă oala”, a explicat Vali Vijelie la emisiunea ”Showbiz Report”, citat de spynews.ro.

Ce spune Vali Vijelie despre banii pe care îi ia la evenimente

Vali Vijelie a mărturisit că deși este o perioadă de criză, el are același tarif pentru evenimente pe care îl avea și înainte.

Artistul a explicat că merge la evenimente cu aceeași trupă cu care mergea și înainte și are același repertoriu.

”Suma a rămas aceeași, nu se schimbă niciodată nimic, Cântăm aceleași melodii, venim cu aceeași trupă”, a afirmat binecunoscutul manelist.

Vali Vijelie, mândru tare de copiii săi

Vali Vijelie a vorbit și despre familia sa și a mărturisit că este foarte mândru de copiii săi.

Artistul a explicat că a avut mereu grijă să-și răsplătească moștenitorii.

”Eu îi răsplătesc mereu, ei zic ce pretenție au, eu spun ce pretenție am și fiecare își face treaba. Am patru copii, doi căsătoriți, unul la liceu, altul la facultate, și sunt mândru de ei. Mereu le-am zis să facă ce le zic eu, pentru că mai târziu o să-mi mulțumească, așa am făcut și eu cu tatăl meu. Dacă faci temelia bine, indiferent ce timpuri vin, ești bine”, a mai declarat manelistul, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...