Alice Peneacă, afectată de pandemia de coronavirus. A pierdut mai multe contracte importante

19.09.2020, 13:20
Alice Peneacă, afectată de pandemia de coronavirus. A pierdut mai multe contracte importante
Fotomodelul internațional a recunoscut că a avut probleme pe plan profesional, în ultimele luni. 

Alice Peneacă a fost afectată de pandemia de coronavirus. Fotomodelul internațional a recunoscut că a avut probleme pe plan profesional, în ultimele luni.

Fosta soție a lui Bobby Păunescu a dezvăluit că nu a mai putut călători, așa cum o făcea înainte. Din acest motiv, ea a pierdut mai multe contracte importante.

Alice Peneacă a pierdut multe contracte importante

‘Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute. Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat’, a spus Alice Peneacă, la emisiunea ‘La Măruță’.

Este divorțată

Alice Peneacă a divorțat de Bobby Păunescu în 2017, după doi ani de mariaj.

‘A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din pacate nu s-a finalizat cum am fi dorit. Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât’, a mai spus Alice Peneacă, la “Agentia VIP”.

La un moment dat, frumoasa șatenă a fost cuplată cu fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto.

‘Mă bucur că m-au cuplat cu Toto. Este un bărbat frumos. Am vrut să-l ajut să se dezvolte şi sa-i dau câteva sfaturi, că doar suntem in acelaşi domeniu. Din pacate, s-a înţeles altceva’, a mai spus Alice Peneacă.

citește și...