Dan Negru a dat lovitura pe plan financiar, în plină pandemie de coronavirus! Din ce a ajuns să facă mulți bani

09.10.2020, 09:26
Dan Negru a dat lovitura pe plan financiar, în plină pandemie de coronavirus! Din ce a ajuns să facă mulți bani
Dan Negru a dat lovitura pe plan financiar, în plină pandemie de coronavirus!

Dan Negru are noroc de bani chiar și în plină pandemie de coronavirus! Prezentatorul de la Antena 1 a făcut recent o investiție serioasă, în județul Timișoara. Conform Click!, acesta a cumpărat un teren situat lângă Lacul Surduc, la 100 km de Timişoara. Dan Negru a scos din buzunar 40.000 de euro pentru respectivul teren, pe care va construi căsuţe de vacanţă.

Dan Negru a dat lovitura pe plan financiar

Dan Negru o duce foarte bine pe plan financiar! Prezentatorul tv s-a apucat de afaceri, chiar în oraşul natal, Timişoara. Pe terenul de 10.000 mp, acesta are de gând să construiască căsuțe de vacanță.

‘Pe acel teren a băgat deja buldozerele, ca să-l niveleze, apoi va construi căsuţe de vacanţă. Până la iarnă vor fi gata fundaţiile, iar din primăvară va înălţa locuinţele. A cumpărat 10.000 mp, cu 4 euro mp. Are deja clienţi, din rândul celor care muncesc de acasă, online, şi vor să se mute în mijlocul naturii, ca să scape de sufocantele apartamente, la vreme de pandemie’, au mărturisit prietenii lui Dan Negru pentru Click!

De asemenea, pe rețelele de socializare, vedeta de la Antena 1 a postat o imagine de la teren.

‘Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici.Dar poza asta e un îndemn să vedeți ”țara de dincolo de pădure”. Aduceți-vă pruncii aici, când puteți. Din latinescul ”Terra Ultra Silvam”– ”Țara de dincolo de pădure„- vine cuvantul Transilvania. Și celor mulți, leneși intelectual, care spun că latina nu mai are ce să caute în școli’, a notat Dan Negru pe Facebook.

Are mai multe afaceri

Dan Negru are afaceri și în domeniul imobiliarelor. În 2009, el a ridicat primul bloc de birouri, în Bucureşti. La vremea respectivă, el a închiriat 1.300 mp cu 12 euro/mp.

‘E mult spus investiţii, dar legat de zgârcenia mea poate să existe o conexiune. Am avut un tip de cumpătare pe care n-am prea găsit-o în Bucureşti şi mai ales în lumea în care trăiesc, în showbiz. Sunt mulţi care au rate la bănci pentru maşini scumpe, dar fără nicio altă investiţie.

Am încercat să-mi caut opţiunea de supravieţuire dincolo de televiziune şi în toţi anii ăştia, cărămizile, zidurile de beton mi-au dat o linişte. Liniştea de a putea să fac televiziune fără să fiu presat de problemele financiare.

Nu sunt nici pe departe vreun mare investitor, dar recunosc că datorită “caramizilor”, a micilor mele investiţii în imobiliare, am avut puterea să refuz multe formate tv care nu mi-au plăcut’, a declarat Dan Negru pentru okmagazine.ro.

În urmă cu trei ani, acesta a fost surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată, iar în 2019 a înălţat un altul, în zona Piaţa Unirii. Conform Impact.ro, astfel de investiţii ajung chiar și la peste 200.000 de euro.
citește și...