VIDEO / Vali Vijelie, cu ochii în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai! A recunoscut cel mai ascuns secret al său

03.02.2021, 10:12
VIDEO / Vali Vijelie, cu ochii în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai! A recunoscut cel mai ascuns secret al său
Vali Vijelie, cu ochii în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai! A recunoscut cel mai ascuns secret al său/ foto: captura kanal d

Vali Vijelie, pe numele său adevărat Valentin Rusu, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru un interviu maraton. 

Supranumit „tatăl manelelor” din România, artistul a răspuns la cele mai incomode întrebări, însă a dezvăluit și detalii despre legăturile de familie. Când a venit vorba despre pierderea părinților, Vali Vijelie a izbucnit în lacrimi.

Solistul a mărturisit că mama lui a decedat chiar în ziua în care el trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere.

Vali Vijelie, despre moartea părinților

‘Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua’, a precizat Vali Vijelie, la Kanal D.

Tatăl lui a murit într-un an, de Sfântă Mărie, iar după înmormântare cântărețul a fost nevoit să se ducă direct la o cântare.

‘Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi’, i-a mărturisit Vali Vijelie lui Denise Rifai, la Kanal D.

Vali Vijelie are un fiu nelegitim

Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, manelistul a recunoscut pentru prima oară că are un fiu nelegitim. El a detaliat cum se înțelege cu băiatul acum. Florin Cristian Florea este copilul rezultat dintr-o relație anterioară căsniciei.

Vali Vijelie a recunoscut că de-a lungul anilor l-a susținut și l-a ajutat financiar. În prezent, tânărul locuiește în Marea Britanie alături de soție.

Manelistul a mai precizat că fiul său nelegitim a ajuns în spatele gratiilor pentru furtul unei mașini de lux, în 2014. La vremea respectivă s-a aflat că băiatul este fiul lui Vali Vijelie, însă cântărețul nu a dorit să confirme nimic.

În ce relații este cu băiatul

‘Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât.

De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul. Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: «Dacă nu muncești, cu mine o închizi»”, a spus Vali Vijelie în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși băiatul este plecat din țară, Vali Vijelie a spus că ține legătura în permanență cu el.

‘Vorbim tot timpul. M-a întrebat dacă mai sunt supărat pe el. I-am spus că nu și că pentru mine este important să-i fie bine. Mi-a zis că îi e bine acolo, că tocmai își ia un atestat de macaragiu. I-am spus  să facă ce vrea, eu doar îl ajut!’, a mai completat solistul.

citește și...