Cum se înțelege Vali Vijelie cu soția sa. ”Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”

26.10.2020, 11:14
Cum se înțelege Vali Vijelie cu soția sa. ”Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”
Cum se înțelege Vali Vijelie cu soția sa. ”Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”

Binecunoscutul cântăreț de manele Vali Vijelie a oferit detalii despre relația pe care o are cu soția sa.

Vali Vijelie a făcut declarații despre viața sa de familie la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a mărturisit, printre altele, că soția sa, Cati, nu este geloasă. ”Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”, a explicat manelistul, citat de spynews.ro.

Vali Vijelie a mărturisit și cum menține pasiunea în viața de cuplu. ”Eu mereu spun ”te iubesc”, e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu”, a mai dezvăluit acesta, conform sursei mai sus-menționate.

Vali Vijelie, mândru tare de copiii săi

Vali Vijelie a vorbit de curând și despre copiii săi, afirmând că este foarte mândru de aceștia.

Artistul a explicat că a avut mereu grijă să-și răsplătească moștenitorii ori de câte ori aceștia au meritat.

”Eu îi răsplătesc mereu, ei zic ce pretenție au, eu spun ce pretenție am și fiecare își face treaba. Am patru copii, doi căsătoriți, unul la liceu, altul la facultate, și sunt mândru de ei. Mereu le-am zis să facă ce le zic eu, pentru că mai târziu o să-mi mulțumească, așa am făcut și eu cu tatăl meu. Dacă faci temelia bine, indiferent ce timpuri vin, ești bine”, a declarat Vali Vijelie.

citește și...