Vali Bărbulescu se întoarce la ”Ferma”. ”Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV”

04.09.2020, 16:11
Vali Bărbulescu se întoarce la ”Ferma”. ”Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV”
Vali Bărbulescu se întoarce la ”Ferma”. ”Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV”

Vali Bărbulescu revine la show-ul ”Ferma”. Acesta va prezenta show-ul online ”Ferma. În plus”.

Vali Bărbulescu va prezenta emisiunea ”Ferma. În plus”, care va fi difuzată pe Pro TV Plus. Fostul concurent din anteriorul sezon al show-ului ”Ferma” va discuta cu invitații cele mai interesante momente din episodul serii și va afla lucrurile care nu s-au spus în timpul competiției de la cei eliminați.

”Sunt ferm convins că în 2020, conținutul online este cel puțin la fel de important ca cel on air. Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV, ceea ce nu citesc în ziare sau nu află de la vecinii de palier despre cel mai tare reality show din România: ”Ferma. Orășeni vs Săteni”. În plus, la “Ferma. În Plus” vorbim despre interactivitate și despre o adevărată comunitate a fanilor Ferma”, a declarat vali Bărbulescu pentru protv.ro.


Vali Bărbulescu i-a făcut ochi dulci Otnielei Sandu la show-ul ”Ferma”

Pe durata câ a fost concurent la show-ul ”Ferma”, Vali Bărbulescu i-a făcut ochi dulci Otnielei Sandu, și ea fostă concurentă la emisiune.

După ce a fost eliminat din concurs, Vali Bărbulescu a făcut declarații despre Otniela Sandu și despre relația cu aceasta, afirmând că a admirat-o foarte mult, dar că nu și-a dorit niciodată o altfel de relație cu senzuala blondă.

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, spunea el la vremea respectivă.

Vali Bărbulescu este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România și un fotograf apreciat la nivel internațional.

citește și...