Valentina Pelinel spune tot despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”

07.05.2022, 13:12
Valentina Pelinel spune tot despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”
Valentina Pelinel spune tot despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a făcutr dezvăluiri din mariajul cu omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au împreună trei copii.  ”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”, a mărturisit Valentine Pelinel în cadrul unui podcast.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel spune tot despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”

Invitată la podcastul “Ameritat cu Nasrin”, Valentina pelinel a făcut numeroase dezvăluiri din căsnicia cu Cristi Borcea. Aceasta a explicat ce înțelegere au legat de avere. Blonda a precizat că motivul pentru care stă cu Cristi Borcea nu e reprezentat de banii acestuia, între ei existând o separare de bunuri.

”Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret. E normal ca la nivelul ăla să produci bani. Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor. Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit…. Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a detaliat Valentina Pelinel la podcastul respectiv, potrivit libertateapentrufemei.ro.


”De când ne știm ne-am plăcut și a fost o chimie între noi și ca prieteni, înainte de orice. Așa ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun și că ne susținem inevitabil. Momentul în care a trebuit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus: ”Pleci la New York, ai acolo apartament, prieteni, tot ce îți dorești, ești tânără, ești frumoasă, ai viața înainte. Sau stai aici și te lupți cu toată lumea pentru noi”. Și atunci a fost momentul în care am luat decizia să îi rămân alături. Nu sunt genul să plec la rău. Îmi doream să fie lângă mine, să facem o familie și așa a fost să fie. Atunci am știut. Dacă eu, Valentina, care sunt extrem de calculată, organizată, tipicară am luat decizia asta, cu sufletul, cu inima, atunci mi-am dat seama că sunt gata să sacrific orice pentru el”, a mai spus fostul model.

citește și...