Valentina Pelinel și Laura Dincă au stat la aceeași masă la nunta din Abu Dhabi. Cum a reacționat Cristi Borcea

15.02.2022, 13:20

Valentina Pelinel, fosta sotie a lui Cristian Bureanu și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu au stat la aceeași masă la nunta lui Cristian Burci, organizată în Abu Dhabi.  Evenimentul a primit titulatura de „nunta anului”, iar printre invitați s-au numărat politicieni, artiști, dar și oameni de afaceri.

Omul de afaceri Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre. Mirii au petrecut toată noaptea alături de sute de invitați, printre care s-au regăsit și omul de afaceri Cristian Borcea și soția sa, Valentina Pelinel.

Valentinei Pelinel și Cristi Borcea au fost invitați, prin prisma prieteniei dintre Cristian Burci și fostul patron al clubului Dinamo.

Valentina Pelinel și Laura Dincă au stat la aceeași masă la nunta din Dubai

Lângă Valentina Pelinel a stat toată noaptea Laura Dincă, o fostă iubită de-a lui Cristian Boureanu, cu care și Valentina Pelinel a fost căsătorită. Cele două femei care au trecut prin viața lui Cristian Boureanu au ajuns să stea la aceeași masă. Nu se știe care au fost criteriile care au făcut repartizarea invitaților la mese, cert este că cele două s-au simțit bine la fericitul eveniment.

Dacă Valentina Pelinel a petrecut alături de soțul ei, Cristi Borcea, care i-a dedicat câteva melodii, Laura Dincă a fost mai reținută și a preferat să stea la masă. La un moment dat, câțiva burlaci și-au făcut curaj și au invitat-o la dans, ba chiar i-au făcut câteva dedicațîi, însă blondina a refuzat, relatează Playtech.

Foto-impact.ro

Cristi Borcea, dedicații muzicale pentru Valentina Pelinel

Cristi Borcea a observat momentul și a început să îi facă dedicațîi muzicale soției sale, moment în care Valentina s-a ridicat de pe scaun și a început să danseze.  Atmosfera a fost întreținută de Adrian Minune.

Apariția Laurei Dincă în Abu Dhabi a ridicat oarecum semne de întrebare. Se pare că mireasa este bună prietenă a Laurei, ambele copilărind în Constanța, orașul natal, și se cunosc de ani buni.

După despărțirea de fostul politician, Laura Dincă nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, în timp ce Cristian Boureanu a confirmat relația cu Cristina Belciu.

citește și...