Valentina Pelinel, sărut pătimaș cu Cristi Borcea. Fanii au reacționat imediat

02.11.2021, 10:57
Valentina Pelinel, sărut pătimaș cu Cristi Borcea. Fanii au reacționat imediat
Valentina Pelinel, sărut pătimaș cu Cristi Borcea. Fanii au reacționat imediat

Fostul model Valentina Pelinel, în ârstă de 40 de ani, a postat în mediul online o fotografie în care apare sărutându-se pătimaș cu soțul său, omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani. Imediat ce a postat fotografia respectivă, Valentina pelinel a primit numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socalizare.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, sărut pătimaș cu Cristi Borcea. ”Legenda spune că este începutul sfârșitului când începi să postezi poze d’astea de demonstrație”

Pe contul ei de socializare, Valentina Pelinel a postat o fotografoe în care apare sărutându-se pasional cu soțul ei, Cristi Borcea. Postarea a adunat o mulțime de comentarii  din partea internauților.

”Legenda spune ca este inceputul sfarsitului cand incepi sa postezi poze d’astea de demonstratie. Nu iti mai dau mult pana te trimite dupa Vidican in America”, ”Sunteti doi oameni care se iubesc enorm si asta este tot ce trebuie sa conteze!”, ”As zice și Prodanca ca e totul ok Și uite ca s a adeverit”, ”Ce urât! Astea se fac în privat mai ales la varsta lui”, ”Păcat, tu ești superbă, titrată și el bărbatul fatal, umblă după Pestrița care este analfabetă funcțională”, ”Am înțeles ca trece și pe la Pestrița”, ”Până când???”, ”A aparut zvon in presa ca cica ar avea-o amanta pe Adelina Pestritu”, ”Gataaa nu mai dureaza mult”, ”Când postez astfel de situații deja e pe final ?vrei sa arăți cuiva, ceva!”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a Valentinei Pelinel după postarea făcută de aceasta.

citește și...