Valentina Pelinel, o femeie împlinită. ”Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum”

24.04.2022, 14:27
Valentina Pelinel, o femeie împlinită. ”Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum”
Valentina Pelinel, o femeie împlinită. ”Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, se declară o femeie împlinită. Aceasta a afirmat că nu are niciun regret. ”Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum”, a declarat soția omului de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, o femeie împlinită. ”Sunt liniștită și împăcată”

Valentina Pelinel a mărturisit, pentru click.ro, că nu are niciun fel de regret în ceea ce privește modul în care și-a trăit viața până acum. ”Alături de o familie frumoasă, sănătoși și uniți în toate momentele. Mă bucură faptul că am prieteni adevărați, alături de care îmi petrec timpul liber, că pot să fac ceea ce-mi doresc și că nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum. Sunt liniștită și împăcată”, a declarat vedeta.

”Sunt recunoscătoare pentru absolut fiecare experiență pe care o trăiesc, așa cum este ea și cum vine de la Dumnezeu. Atâta timp cât suntem sănătoși fizic și psihic, restul se poate așeza. Fericirea e o stare de spirit. Ca să fii fericit, trebuie să ai parte de liniștea și pacea, pe care ți le construiești singur, alături de familie, de cei dragi, de oamenii cu care împărtășești aceleași valori și experiențe. Fiind o fire optimistă, îmi place să mă înconjor de oameni optimiști și de energie bună”, a completat aceasta.

”Este în firea omului să creadă că nu are niciodată totul, pentru că mereu este altceva ce ai putea să-ți dorești. Dar sănătatea este, pentru mine, cea mai importantă dorință împlinită și faptul că am o familie unită”, a încheiat Valentina Pelinel.

 

citește și...