Valentina Pelinel, în cârje. ”Recuperarea durează 6 luni”

28.10.2021, 13:08
Valentina Pelinel, în cârje. ”Recuperarea durează 6 luni”
Valentina Pelinel, în cârje. ”Recuperarea durează 6 luni”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 40 de ani, are probleme de sănătate. Aceasta a suferit o operație la picior. Blonda a dat detalii despre situația cu care se confruntă. ”Recuperarea durează șase luni”, a mărturisit Valentina Pelinel, care a postat, pe contul ei de socalizare, o fotografie în care apare în cârje.

Valentina Pelinel a suferit o intervenție chirurgicală la picior săptămâna trecută, din cauza unui ligament încrucișat. Acum, fostul model se află în recuperare.

”Faceti cunostinta cu noile mele accesorii pentru urmatoarea perioada? Cum vi se par? Sunt rosii sa-mi poarte noroc ca sa termin recuperarea mai repede? De Halloween sigur voi avea avea cel mai reusit costum?”, a scris valentina pelinel în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe contul ei de socializare, în care apare în cârje.

Valentina Pelinel, în cârje. ”Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”

Valentina Pelinel a dat detalii despre starea sa și despre cum se recuperează pentru click.ro.


“Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng. Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, ha ha, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează 6 luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital… Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”, a spus fostul model.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

citește și...