Valentina Pelinel împlinește 41 de ani. Ce mesaj a transmis vedeta

08.12.2021, 11:29
Valentina Pelinel împlinește 41 de ani. Ce mesaj a transmis vedeta
valentina Pelinel împlinește 41 de ani. Ce mesaj a transmis vedeta

Fostul model Valentina Pelinel își aniversează astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, blonda a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare, în care, printre altele, face și bilanțul acestui an, care stă să se încheie. ”2021 a fost un an plin de provocari pentru mine, un an in care am iesit din zona de confort mai des ca oricand. Cu suisuri si coborasuri, ca totul in viata”, a spus aceasta.

În data de 8 decembrie, Fostul model Valentina Pelinel își aniversează ziua de naștere. Vedeta împlinește 41 de ani și arată mai bine ca niciodată.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Valentina Pelinel a transmis un mesaj cu această ocazie.

Valentina Pelinel împlinește 41 de ani.  ”Înteleg si simt cu adevarat ce inseamna sa fii recunoscator”

”2021 a fost un an plin de provocari pentru mine, un an in care am iesit din zona de confort mai des ca oricand. Cu suisuri si coborasuri, ca totul in viata. Iar la finalul acestui an, in ziua in care implinesc 41 de ani, inteleg si simt cu adevarat ce inseamna sa fii recunoscator. Pentru viata mea, pentru sanatatea mea, pentru familia si prietenii mei, pentru fiecare dimineata in care avem o noua sansa. O sansa sa facem lucrurile bine, corect, intelept, dar si cu mult entuziasm. Pentru ca timpul nu curge decat intr-o singura directie, iar viata este facuta pentru a fi traita mai mult si gandita mai putin. Va doresc tuturor o zi plina de iubire si recunostinta”, a scris Valentina Pelinel în mediul online.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care blonda apare alături de partenerul ei de viață, Cristi Borcea, îmbrățișați lângă brtadul de Crăciun.

Valentina Pelinel e căsătorită cu Cristi Borcea și are trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

citește și...