Valentina Pelinel împlinește 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită”

08.12.2020, 16:32
Valentina Pelinel împlinește 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită”
valentina Pelinel împlinește 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită”

Valentina Pelinel își aniversează astăzi ziua de naștere. Fostul model împlinește 40 de ani.

În ziua în care împlinește 40 de ani, Valentina Pelinel a transmis un mesaj în mediul online, în care mărturisește că se simte o femeie împlinită alături de familia sa.

”Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca varsta nu reprezinta decat o cifra. Cum te simti, cum arati, cum gandesti, cum te comporti, toate au legatura cu cine esti, nu cu un numar. La 40 de ani, ma simt si sunt o femeie implinita, fericita si recunoscatoare pentru familia, prietenii si oamenii din viata mea. Si pentru voi, in fiecare zi alaturi de mine. Si voi continua sa iubesc si sa ma bucur de tot ce are viata mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la randul meu, mai departe doar iubire, frumos si bucurie.❤???”, a scris Valentina Pelinel pe contul său de socializare.

Valentina Pelinel e căsătorită cu Cristi Borcea și are trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, despre viața de familie

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Valentina Pelinel a făcut declarații despre viața sa de familie în această perioadă.

Blonda mărturisea că ea și partenerul său de viață, Cristi Borcea, petrec foarte mult timp împreună.

”Suntem bine toţi, în pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt. N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele”, afirma Valentina Pelinel.

citește și...