Valentina Pelinel face mărturisiri. ”Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta”

13.12.2021, 16:45
Valentina Pelinel face mărturisiri. ”Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta”
Valentina Pelinel face mărturisiri. ”Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiti despre familia sa la o emisiune de televiziune. Aceasta vorbit despre copii, dar și despre soț. ”Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta”, a mărturisit Valentina Pelinel. Blonda este măritată de Cristi Borcea și are trei copii.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel face mărturisiri. ”Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă”

Valentina Pelinel a vprbit despre familia sa într-un interviu pe care l-a acorat pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a făcut declarații despre copiii săi, depre soț și despre sărbătorile în familie.

„Noi nu aveam ce au copiii noștri astăzi, dar mă bucur că le pot oferi lor cât mai mult. Mă descurc cu ei, am și ajutoare, îmi place să am și programul meu, să fac sport, să am grijă de mine. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta. Sunt în punctul pentru care m-am rugat. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar un copil, dar iată că sunt trei. Iubirea este cea mai mare putere pe Pământ”, a declarat fostul model.

”Dacă există iubire și încredere, doi oameni pot să mute munții. Mi-am dat seama că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți să duci și nimic nu este întâmplător. Am plâns și eu în momentele rele, dar e bine să plângi, să te descarci. Milan zice că tati are trei copii și mai are încă șase. Mă bucur că se înțeleg foarte bine ei între ei. Unii îmi cer sfaturi, unii nu, dar comunicare există între toți”, a adăugat aceasta.

citește și...