Valentina Pelinel e foarte atentă cu cheltuielile. ”Am învățat să fiu cumpătată și organizată”

23.06.2022, 17:26
Valentina Pelinel e foarte atentă cu cheltuielile. ”Am învățat să fiu cumpătată și organizată”
Valentina Pelinel e foarte atentă cu cheltuielile. ”Am învățat să fiu cumpătată și organizată”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani este foarte atentă când vine vorba despre cheltuieli. ”Am învățat să fiu cumpătată și organizată. Nu sunt excesivă în nimic, îmi plac lucrurile de calitate și aleg mereu calitatea versus cantitatea”, a declarat partenera de viață a omului de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani.

Valentina Pelinel este foarte cumpătată când vine vorba de bani și cheltuieli.

Aceasta a mărturisit, pentru revista Viva, că  este atentă cu banii, dar asta nu înseamnă că renunță la micile sale bucurii. De asemenea, fostul model a explicat că preferă întotdeauna să achiziționeze lucruri de calitate.

Valentina Pelinel e foarte atentă cu cheltuielile. ”Asta nu înseamnă că nu mi-am permis să îmi ofer mici bucurii, ceea ce fac și în continuare”

”Am muncit de la o vârstă fragedă, așa este, și am învățat să fiu cumpătată și organizată. Dar asta nu înseamnă că nu mi-am permis să îmi ofer mici bucurii, ceea ce fac și în continuare. Nu sunt excesivă în nimic, îmi plac lucrurile de calitate și aleg mereu calitatea versus cantitatea. Am lucruri de firmă care rezistă zeci de ani și prefer să investesc în ceva valoros decât în ceva tranzitoriu”, a declarat valentina Pelinel pentru sursa mai sus-menționată.

Fostul model a vorbit și despre soțul său, Cristi Borcea, și despre faptul că și-au separat bunurile înainte de căsătorie: ”Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat”.

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.
citește și...