Valentina Pelinel dă detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. ”Nici măcar nu ridic glasul în fața lor”

30.06.2022, 16:50
Valentina Pelinel dă detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. ”Nici măcar nu ridic glasul în fața lor”
Valentina Pelinel dă detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. ”Nici măcar nu ridic glasul în fața lor”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii despre cei trei copii pe care îi are din mariajul cu omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani. ”Nici măcar nu ridic glasul în fața lor”, a spus blonda despre comportamentul pe care îl are vizavi de cei trei copii – Milan, Rania și Indira.

Valentina Pelinel a explicat cum se descurcă cu cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea – băiețelul Milan și gemenele Rania și Indira.

Blonda a spus și ce fel de personalități au micuții ei.

Valentina Pelinel dă detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. ”Una dintre fetițe este mai năzdrăvană”

„Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață”, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.


„Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, a adăugat vedeta.

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.
citește și...