Valentina Pelinel a împodobit bradul. Ce a atras atenția tuturor

14.12.2020, 09:37
Valentina Pelinel a împodobit bradul. Ce a atras atenția tuturor
Valentina Pelinel a împodobit bradul. Ce le-a atras atenția internauților

Valentina Pelinel a împodobit bradul de Crăciun și le-a arătat și fanilor ei din mediul online cum a ieșit. Aceștia au reacțoionat imediat.

Bradul din casa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea este ornat în înteregime cu decorațiuni de culoare roșie, ucru pe care l-au remarc at imediat cei care urmăresc activitatea în mediul online a fostului model. ”Fiecare cu gustul lui, pentru mine este prea mult roșu! Sărbători cu bine!”, a comentat un internaut. Valentina Pelinel a venit imediat cu explicația: ”Așa îmi place să îl împodobesc, tot roșu?”.

”Este super”, ”Se vede foarte frumos”, ”Este superb”, ”Cred că este cel mai frumos brad pe care l-am văzut până acum”, ”Roșu aduce noroc în casă”, ”Zici că este din poveste„, ”Roșu este culoarea Moșului. Este foarte elegant”, ”Frumos, cu mult gust”, ”Este mai mult decât perfect”, au mai comentat internauții.

Valentina Pelinel, fericită alături de Cristi Borcea și copiii lor

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Valentina Pelinel a făcut declarații despre viața sa de familie în această perioadă. Blonda mărturisea că ea și partenerul său de viață, Cristi Borcea, petrec foarte mult timp împreună.

”Suntem bine toţi, în pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt. N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele”, afirma Valentina Pelinel.

citește și...