Valentina Pelinel a apelat la fertilizare în vitro. Soția lui Cristi Borcea a spus adevărul despre ultima sarcină

20.11.2020, 18:26
Valentina Pelinel a apelat la fertilizare în vitro. Soția lui Cristi Borcea a spus adevărul despre ultima sarcină
Valentina Pelinel a apelat la fertilizare în vitro. Soția lui Cristi Borcea a spus adevărul despre ultima sarcină

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după o relație de cinci ani.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii, un băiat, pe Milan, și două fetițe gemene Rania şi Indira. Recent, fostul fotomodel a rupt tăcerea și a detaliat lucruri neștiute până acum despre ultima sarcină.

Valentina Pelinel a rămas însărcinată cu gemenele în timp ce Cristi Borcea se afla la închisoare. Blondina a născut micuțele în urmă cu un an și jumătate.

Valentina Pelinel, detalii despre sarcina cu gemeni

Acum, soția lui Borcea a ținut să dezvăluie că sarcina cu cele două fete nu ar fi putut fi realizabilă fără fertilizarea prin vitro la care a apelat la vremea respectivă.

‘Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate’, a spus Valentina Pelinel, într-un interviu pentru Ok Magazine.

Valentina Pelinel nu este geloasă

Cu toate că fostul patron de la Dinamo a fost descris în repetate rânduri ca fiind un mare amator de femei frumoase, Valentina Pelinel a recunoscut că nu este o persoană geloasă.

‘Nu, deloc. Îl iubesc mult şi simt că mă iubeşte mult. E cea mai mare prostie să trăieşti cu drobul de sare deasupra capului. Nimic nu e garantat 100% în viaţă, dar eu nu sunt genul care se gândeşte la ce-i mai rău, ci mă gândesc la ce-i mai bine ca să atrag binele. E romantic şi acum, mereu mă surprinde cu câte ceva. Recent mi-a adus un mare buchet de flori fără nicio ocazie specială şi eu mă gândeam că am uitat eu vreo aniversare, dar mi-a zis că nu e nicio ocazie specială, ci pentru că mă iubeşte’, a mai declarat blondina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

citește și...