Ce spune Valentina Pelinel despre viața sa de dinainte de a deveni mamă. ”E un capitol încheiat”

18.09.2020, 12:41
Ce spune Valentina Pelinel despre viața sa de dinainte de a deveni mamă. ”E un capitol încheiat”
Ce spune Valentina Pelinel despre viața sa de dinainte de a deveni mamă. ”E un capitol încheiat”

Valentina Pelinel a fost model de succes înainte de a deveni mamă. Soția lui Cristi Borcxea susține că acum este concentrată în totalitate pe viața de familie.

Valentina Pelinel a mărturisit, pentru click.ro, că nu regretă nimic din viața pe care a avut-o înainte de a deveni mamă și nu îi este dor de acea perioadă.

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Dar e un capitol încheiat. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară.

Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a spus fostul model.

Vedeta se declară împlinită și fericită cu viața pe care o are în prezent.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viața mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul.

Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a mai spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel are trei copii cu Cristi Borcea

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...