FOTO / Valentina Pelinel, ireproșabilă la 39 de ani. Arată ca pe vremea când era model

08.11.2020, 09:19
FOTO / Valentina Pelinel, ireproșabilă la 39 de ani. Arată ca pe vremea când era model
FOTO / Valentina Pelinel, ireproșabilă la 39 de ani. Arată ca pe vremea când era model
Valentina Pelinel este o apariție oriunde merge. Blonda arată extraordinar de bine. la 39 de ani este într-o formă fizică de invidiat.

Valentina Pelinel are un look de excepție. La aproape 40 de ani, pe care îi va împlini în luna decembrie a acestui an, vedeta se prezintă impecabil din punct de vedere fizic.

Blonda arată la fel de bine ca în vremurile când era fotomodel de succes. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, bucurându-se de mare succes în plan profesional. Deși au trecut anii și a devenit mămică, vedeta se menține într-o formă fizică foarte bună, afișând o siluetă ireproșabilă, după um se poate vedea din fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea

În cadrul unui interviu, Cristi Borcea a făcut declarații despre copiii lui și a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață cu fostele sale soții.

„Sunt foarte mândru, am copii care învață foarte bine. Toți cei nouă copii ai mei se iubesc și se înțeleg. Din cauza acestei pandemii nu pot să-i văd pe toți (…) Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea de curând.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...