Val de hate pentru Dani Oțil după gluma Gabrielei Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. ”Tu ești bunic pentru ea”

17.04.2022, 11:58
Val de hate pentru Dani Oțil după gluma Gabrielei Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. ”Tu ești bunic pentru ea”
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit

Dani Oțil a fost dur criticat după ce soția lui a făcut o glumă despre diva de la Monaco. Se pare că glumă făcută de Gabriela  Prisăcariu la „iUmor” nu a fost deloc pe placul fanilor. „Nu-mi place de Mihaela, dar «gluma» soției tale e penibilă. Mai ales când vine din partea uneia care are doar meritul de a fi «nevasta ta»”, a fost unul dintre comentariile fanilor.

Gabriela Prisăcariu  a lansat recent un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu. Fosta asistență TV a fost invitată la emisiunea iUmor, unde a făcut un roast, profitând de faptul că soțul ei a fost invitat în calitate de cel de-al patrulea jurat.

Blondina a spus despre divă că este, de fapt, bunica lui Dani Otil. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela.

Val de hate pentru Dani Oțil, după gluma soției la adresa Mihaelei Rădulescu

Fanii au criticat-o extrem de dur pe blondina pe pagina acesteia de Instagram, însă se pare că nu a fost de ajuns. Internauții au trecut la atac pe pagina de socializare a lui Dani Oțil. Acesta a primit o serie de comentarii răutăcioase din partea fanilor.

„Tot respectul pentru Mihaela, o femeie realizată, deșteaptă și frumoasă așa bunică cum o face Gabi… Dacă la 50 ești bunică la 80?”, „Urât ce a spus Gabi de Răduleasca. Pe femeia aia ai iubit-o atât cât poate iubi un bărbat o femeie”, „Nu-mi place de Mihaela, dar «gluma» soției tale e penibilă. Mai ales când vine din partea uneia care are doar meritul de a fi «nevasta ta»”, „A fost doar o glumă! Sper ca Mihaela Rădulescu să se abțină și s-o ia ca atare… dacă nu o să înceapă o mare și lungă durere de cap pentru tine”; ”Oamenii inteligenți fac glume inteligente în toate formele. Ceilalți fac glume proaste….gen bunica”; ”Atunci tu esti bunic pentru ea”, au fost o parte dintre comentariile fanilor pe rețelele de socializare.

Prima reacție a lui Dani Oțil, după atacul lansat de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a avut o primă reacție, după ce Gabriela Prisăcariu a atacat-o pe Mihaela Rădulescu în direct, la TV.

Dani Oțil a fost surprins de roast-ul pe care soția lui l-a făcut. Prezentatorul TV a mărturisit că gluma partenerei lui la adresa Mihaelei Rădulescu l-a luat total prin surprindere.

 “Am fost în juriu(…). A fost o seară intensă. Am râs, am jurizat, mi-am asumat niste glume la roast…

La unele mă așteptam, altele m-au surprins…Oamenii inteligenți înțeleg umorul în toate formele.”, a scris Dani Oțil, pe contul personal de Instagram.

 

citește și...