Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”. Cum a reacționat Dani Oțil

12.04.2022, 22:20

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a făcut o glumă piperată la adresa Mihaelei Rădulescu. Gabriela face referire la legătura amoroasă dintre sportiv și fosta prezentatoare de la Ferma. Totul a fost făcut în fața lui Dani Oțil. Fotomodelul i-a lăsat muți pe jurații iUmor.

Frumoasa blondină a acceptat propunerea de a face un roast în cadrul emisiunii , unde invitat special va fi duminică, 17 aprilie 2022, moderatorul de la Antena 1.

Ținta fotomodelului a fost Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a adus în discuție relația dintre cei doi. Povestea de dragoste a durat 5 ani, în ciuda diferenței de vârstă, care este de aproximativ 11 ani.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu

Blondina a pregătit un adevarat atac care o are în prim-plan pe diva de la Monaco. Gabriela face referire la legătura amoroasă dintre sportiv și fosta prezentatoare de la Ferma.

Gabriela Prisăcariu a spus despre divă că este, de fapt, bunica lui Dani Otil.

”Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela.

Delia a rămas blocată cand a auzit remarca blondinei, în schimb Dani Oțil și-a mușcat buza.

Ce îl deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu

Prezentatorul TV de la Antena 1 a dezvăluit că exista o competiție între el și Mihaela Rădulescu, iar de fiecare dată când voia să se lăuda cu o reușită pe plan profesional, diva de Monaco îl subestima și îi spunea că nu a obținut nimic spectaculos.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a spus Dani Oțîl, în podcastul lui Speak.

citește și...