Gabriela Prisăcariu, criticată dur după ce a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. „Ce penibilă ești!”

16.04.2022, 15:47
Gabriela Prisăcariu, criticată dur după ce a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. „Ce penibilă ești!”
FOTO / Gabriela Prisăcariu, goală în așternuturi. Iubita lui Dani Oțil, în cea mai fierbinte ipostază!

Glumă făcută recent de Gabriela Prisăcariu nu a fost deloc pe placul fanilor. Soția lui Dani Oțil a fost taxată de internauți pentru gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu. Se pare că blondina nu a reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor din mediul online, așa cum și-a propus. 

Gabriela Prisăcariu  a lansat recent un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu. Fosta asistență TV a fost invitată la emisiunea iUmor, unde a făcut un roast, profitând de faptul că soțul ei a fost invitat în calitate de cel de-al patrulea jurat.

Gabriela Prisăcariu nu a ratat ocazia de a râde de diferența de vârstă ce există între Dani Oțil și Mihaela Rădulescu.

”O glumă mai proastă n-am auzit”

Se pare că umorul blondinei nu a fost pe placul fanilor, care au taxat-o dur și au atacat-o cu viața persoanală. Vedeta a fost acuzată că s-a măritat cu Dani Oțil pentru a deveni celebră.

Aceasta a publicat unul dintre mesajele pe care le-a primit în privat de la o internaută.

„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce-a găsit la tine. O ”glumă mai proastă n-am auzit. Se vede că ești tare frustrată, așa tânără cum ești.”, a scris o internaută.

Cum a răspuns soția lui Dani Oțil

Blondina a răspuns și a declarat că gluma este adresată oamenilor deștepți.

„Oamenii deștepți înțeleg umorul …”, a scris Gabriela Prisăcariu în cadrul unui ÎnstaStory în care apare parte din momentul ei de la iUmor.

Cum a umilit-o Gabriela Prisăcariu pe Mihaela Rădulescu

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a făcut o glumă piperată la adresa Mihaelei Rădulescu. Blondina a spus despre divă că este, de fapt, bunica lui Dani Otil.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela.

citește și...