Văduva lui Leo Iorga are o nouă relație. ”Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă”

09.10.2022, 14:33
Văduva lui Leo Iorga are o nouă relație. ”Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă”
Văduva lui Leo Iorga are o nouă relație.

Leo Iorga a încetat din viață în luna noiembrie a anului 2019. Paula, văduva artistului, ș-a refăcut viața la trei ani de la dispariția acestuia. Văduva regretatului muzician are o relație cu Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton. ”Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă”, a declarat Paula Iorga.

Leo Iorga a fost un apreciat muzician, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Leo Iorga a încetat din viață în data de 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Pe 9 mai 2014, fostul component al trupei Compact a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Leo Iorga a fost căsătorit cu Paula. Artistul a avut doi băieți, Edy și Paul. Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața la terei ani de la dispariția regretatului muzician. Aceasta are o relație cu Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton. Despre noua sa relație a dat aceasta declarații pentrru spynews.ro.

Văduva lui Leo Iorga are o nouă relație. ”Nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea”

”Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, a declarat paula Iorga pentru sursa mai sus-citată.
”De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară… Chiar am fost împreună la mormânt la el, la regretatul meu soț, Leo Iorga, și i-am dus flori, am aprins lumânări. El a considerat că e corect și normal să-i ducă un omagiu, e evident că pe undeva există o contradicție între conștință-suflet, că nu se simte cu nimic vinovat atâta timp cât nu am avut absolut nimic înainte ca el să treacă în neființă, totul s-a întâmplat după. Dumnezeu ne-a adus împreună pentru că am avut același tip de rugăciune pentru un om potrivit, coincidența a făcut ca ei doi să fie colegi de breaslă, probabil că ăsta e destinul meu, habar n-am”, a adăugat aceasta.
citește și...