Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști. ”Ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot”

25.08.2021, 12:04
Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști. ”Ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot”
Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști. ”Ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot”

Văduva regretatului artist Leo Iorga, Paula Iorga, are probleme cu turiștii care au fost cazați la vila sa de la mare, de la Eforie Nord. Aceștia au provocat pagube pentru familia sa. Turiștii care au închiriat casa respectivă au plecat, la încheierea vacanței pe litoral, cu diverse lucruri, de la prosoape la furculițe.

Leo Iorga a fost un apreciat muzician, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Leo Iorga a încetat din viață în data de 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Pe 9 mai 2014, artistul a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Văduva artistului, Paula Iorga, are o pensiune pe litoralul românesc, la Eforie Nord, unde vara aceasta s-a cazat numeroși turiști. Însă, la încheierea vacanței, turiștii au plecat din casa familiei lui Leo Iorga cu diverse obiecte.

Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști.  ””I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur””

Edy Iorga, fiul lui Leo Iorga, a vorbit, pentru impact.ro, despre paguba lăsată de turiști la vila de la mare a familiei. ”Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante”, a declarat acesta.

Edy Iorga a dezvăluit că a dat jos de pe perete ”Discul de Aur” obținut de tatăl său, de teamă ca acesta să nu fie luat. ”I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin”, a mărturisit fiul lui Leo Iorga.

citește și...