Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum! Solistul își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu

05.11.2019, 12:20
Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum! Solistul își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu
Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum

Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum, în urmă cu scurt timp. Solistul își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu, după ce a fost răpus de o boală incurabilă. 

Cunoscutul cântăreț a încetat din viață sâmbătă, iar ieri trupul său neînsuflețit a fost depus la Casa Eliad. Numeroși apropiați și fani i-au adus un ultimul omagiu fostului solist de la Cargo și Compact B, care a fost răpus de cancer la doar 54 de ani. 

Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum

Distrusă de durere, familia l-a condus astăzi pe Leo pe ultimul drum. Artistul va fi înhumat la Cimitirul Bellu, acolo unde își dorm somnul de veci numeroase personalitați marcante din istoria și cultura României. 

Născut pe 2 decembrie 1964, în Arad, Leo Iorga a debutat ca toboșar în trupa Liceului „Ioan Slavici” din localitate. Între 1984 și 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboșar și solist pentru Sui-Generis. Ulterior, Leo Iorga a devenit solistul trupei Cargo, după care – din 1988 până în 1996 – a fost solist al Compact B, formată după scindarea Compact.

Fiul lui Leo, Paul Iorga, a făcut declarații emoționante după moartea tatălui său.

„Nu regret că n-am apucat să-mi iau la revedere de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o facea. A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta. (…) Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranță nu se va mai supăra pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a spus fiul fostului solist. 

 

citește și...