Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Pavel Bartoș. ”Când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua”

08.09.2020, 16:07
Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Pavel Bartoș. ”Când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua”
Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Pavel Bartoș. ”Când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș și-a amintit de unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a filmat în ziua în care a aflat că mama sa a încetat din viață.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro, Pavel Bartoș și-a amibntit de un moment dificil prin care a trecut ca actor, fiind nevoit să filmeze în ziua în care a pierdut-o pe mama sa.

”Da, de exemplu, când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua. Erau deja 30 de oameni la filmarea aia şi n-am putut s-o amân. Aşa că m-am dus şi-am filmat”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Actorul a afirmat și că i s-a întâmplat și să joace pe scenă în momente de fericire din viața sa.

”S-a întâmplat să joc şi în cazuri fericite. Primul meu copil s-a născut când aveam premieră, „Chip de foc“, în regia lui Felix Alexa. Ţin minte că, înainte de spectacol, am sunat-o pe soţia mea, care era la spital, şi i-am zis: „Nu naşti până n-ajung“. Şi nu a născut. Am terminat spectacolul la ora 22.00 şi la ora 23.55 a născut”, a mai spus el.

Ce i s-a întâmplat când a întârziat la o înregistrare

Pavel Bartoș a mărturisit cât de ciudat s-a simțit la un moment dat când a întârziat la niște înregistrări care aveau loc pentru Teatrul Național Radiofonic și i-a făcut să aștepte pe marii actori Victor Rebengiuc, mariana Mihuț, Dorina Lazăr și Virgil Ogășanu.

”Am păţit, da. Eu sunt foarte punctual, la repetiţii, la spectacole. Ce s-a întâmplat? Înregistram pentru Teatrul Naţional Radiofonic şi am ajuns la timp, numai că în jurul radioului e foarte greu să găseşti loc de parcare şi cred că m-am învârtit de vreo două ori ca să-mi aciuiesc maşina. Două minute am întârziat.

Am intrat în sala în care se înregistra şi erau acolo Victor Rebengiuc, Virgil Ogăşanu, Mariana Mihuţ, Dorina Lazăr, Rodica Mandache. Se uitau, aşa, la mine… În clipa aia am zis: „Aş vrea să spun atâtea…“, iar Dorina, într-adevăr, mi-a spus: „Mai bine taci“. (Râde.) Toate scuzele de pe planetă n-ajungeau, deşi am întârziat doar două minute. M-am simţit atât de prost! Şi atunci mi-am promis: „Niciodată nu voi întârzia la repetiţii, la filmări“”, a mai povestit Pavel Bartoș pentru sursa menționată mai sus.

A fost la un pas să rateze un spectacol

De asemenea, actorul a fost la un pas să rateze spectacolul ”Gaițele”, în care juca.

”S-a întâmplat o dată. Era să ratez un spectacol, „Gai-ţele“, care se juca duminica. Sâmbătă seara m-am dus în vizită la nişte prieteni, aproape de Ploieşti. Am zis că dacă tot nu am spectacol sâmbătă seara, plecăm duminică dimineaţa şi am timp să ajung. Numai că, duminică, pe la ora 10.00, mă sună Elvira Deatcu: „Pavele, unde eşti?“ „La nişte prieteni, la Ploieşti.“ „Unde?! La 11 ai matineu.“ „Păi, cum, nu e seara, la 19.00?“ „Nu, e matineu.“ N-am ştiut.

La 10.10 m-am urcat în Dacie, am ajuns la 11.00 fără trei minute. Nu-ţi spun cum am condus, mai şi ploua. De atunci îmi iau măsuri, ca să stau liniştit. Pentru că nu mai vreau să păţesc ce-am trăit atunci. Ştiu că mă sunau colegii şi-mi spuneau: „Calmează-te, te rugăm! Chiar dacă întârziem zece minute, nu e nimic, dar nu face accident“. Când am intrat, eu eram ud, toată lumea era calmă. Cinci minute m-au pus să stau ca să-mi revin. Şi oricum mi-am revenit greu”, a spus el.

 

citește și...