Pățaniile unui cunoscut vlogger cu mama Loredanei Groza. Aceasta i-a fost învățătoare

08.09.2020, 09:55
Pățaniile unui cunoscut vlogger cu mama Loredanei Groza. Aceasta i-a fost învățătoare
Pățaniile unui cunoscut vlogger cu mama Loredanei Groza. Aceasta i-a fost învățătoare

Un cunoscut vlogger a avut-o ca învățătoare pe mama celebrei artiste Loredana Groza. Acesta a povestit câteva dintre experiențele pe care le-a trăit la acea vreme.

Vlogerr-ul Denis Petcu, în vârstă de 25 de ani, a avut-o ca învățătoare pe mama cântăreței Loredana Groza, Leonida. Acesta a mărturisit că la început nu a știut cine era învățătoarea sa, însă ulteriuor a aflat și i-a creat o mulțime de probleme acesteia.

”Când am aflat că învățătoarea mea este mama Loredanei Groza, am început s-o tachinez: cântam melodia asta non-stop de o zăpăcisem pe femeie, nu mai știa ce să-mi facă. Nu mai putea femeia să-și țină orele, în fiecare oră cântam refrenul ăla: ”zig-zag-zuga-laga-zuga-laga”…

Până într-o zi, când îmi zice femeia: ”băi drace”, că așa îmi spunea, ”dacă ești cuminte îți aduc un poster de-al fetei mele”… Ea credea că-mi place atât de mult Loredana Groza, ea nu-și dădea seama că eu voiam doar s-o tachinez”, a povestit Denis Petcu, potrivit wowbiz.ro.

 


A scos-o din sărite după ce i-a spart un ghiveci cu flori

Denis Petcu a mai afirmat că a enervat-o foarte tare pe mama Loredanei Groza după ce i-a spart un ghiveci cu flori.

”Nu știu cum am dat cu mingea fix în ghiveciul cu flori pe care l-a adus ea de acasă și pe care îl îndrăgea cel mai mult. Fix pe ăla l-am spart! Când a venit în clasă și a văzut ghiveciul spart, nici nu a mai întrebat cine și de ce, s-a dus direct la catedră, a luat scaunul pe care stătea, un scaun greu și mi l-a aruncat direct în cap! Nu știu de unde a avut atâta putere, dar direct în cap mi l-a aruncat.

Și mi-a spart capul. Nici nu știam dacă să plâng de durere sau de frică să nu mă bată! A fost prima dat când am plâns în clasă, toți și-au făcut cruce că eu niciodată nu mai plânsesem indiferent ce mi se întâmplase. Când m-a văzut că plâng și-a făcut cruce și a început să râdă și ea.

Mama Loredanei a rămas în inima mea, mi-aș dori să ne revedem, nici nu știu dacă mai este în viață, n-am mai auzit nimic despre ea”, și-a mai amintit vlogger-ul, citat de sursa citată.

citește și...