Pavel Bartoș, detalii despre aparițiile sale în telenovele. ”Hai să fim onești! Faptul că jucai în aceste seriale, îți dădea o decență a traiului”

10.08.2020, 10:20
Pavel Bartoș, detalii despre aparițiile sale în telenovele. ”Hai să fim onești! Faptul că jucai în aceste seriale, îți dădea o decență a traiului”
Pavel Bartoș, detalii despre aparițiile sale în telenovele. ”Hai să fim onești! Faptul că jucai în aceste seriale, îți dădea o decență a traiului”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a dăcut declarații despre cariera sa. Acesta și-a amintit de vremurile când juca în telenovele.

De-a lungul anilor, Pavel Bartoș a cucerit publicul și cu aparițiile sale în telenovele difuzate de postul de televiziune Pro TV, care s-au bucurat de succes la public. Actorul și-a amintit de acea perioadă din viața sa, afirmând că aparițiile sale în astfel de seriale au fost benefice și din punct de vedere material.

”Hai să fim onești! Faptul că jucai în aceste seriale, îți dădea o decență a traiului. Normal că te luptai și pentru asta. Dar era și o provocare să joci cu nume mari, dar și să înveți rigorile de platou de televiziune, de lucru cu camera, cum să rostești, lucruri pe care nu le știam din facultate”, a declarat Pavel Bartoș pșentru life.ro.

El a explicat că, la vremea respectivă, au exostat colegi de breaslă care au comentat negativ aparițiile în telenovele.

”La început au existat astfel de reacții. De parcă făceai ceva rușinos. Dar după o vreme, cei mai vocali dintre cei care reacționau au ajuns să joace telenovele, pentru că și-au dat seama că era un beneficiu și pentru ei.

Și mai e ceva aici, eu tot timpul am ținut să joc teatru, indiferent ce proiect aș fi avut în restul timpului, iar toată notorietatea din TV am încercat să o transfer în teatru. În fiecare an aveam una sau două premiere și îi îndemnam pe cei care se uitau la mine, la televizor, să vină și la teatru. Cu timpul am reușit, iar acum când apare numele meu pe afiș, se vând mai ușor biletele”, a adăugat actorul.

Ce spune despre ”Românii au talent”

Pavel Bartoș prezintă la Pro TV emisiunea ”Vocea României”, dar și ”Românii au talent”, proiect unde are coleg de prezentare pe Smiley. Actorul a detaliat cum a ajuns să prezinte ”Românii au talent”.

”Sigur că a fost și o mare doză de noroc aici. Am avut șansa să dau peste un producător extraordinar, Mona Segall, care a crezut în mine, care a crezut în cuplul de prezentatori: Smiley – Pavel Bartoș. Nu știu câți ar fi crezut la început că noi am putea forma acest cuplu de prezentatori. Dar ea da.

Dar nici aici nu s-a întâmplat peste noapte. Ea m-a format vreo doi ani de zile pentru asta și m-a testat. Am lucrat cu ea pe programe de Revelion, la Dansez pentru tine, și la un moment dat a zis că sunt omul potrivit pentru acel format, Românii au talent.

Pe de altă parte, am colegi care în facultate erau mai buni decât mine, dar cumva s-au pierdut pe drum, au rămas. Deci, depinde foarte mult și de șansă, dar șansa ți-o mai și forțezi”, a mai spus el pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...