Unde vrea să-și cumpere casă Elena Ionescu cu banii câștigați de la ”Survivor România”

08.07.2020, 11:06
Unde vrea să-și cumpere casă Elena Ionescu cu banii câștigați de la ”Survivor România”
Unde vrea să-și cumpere casă Elena Ionescu cu banii câștigați de la ”Survivor România”

Cântăreața Elena Ionescu a dezvăluit unde vrea să-și cumpere casă cu banii încasați în urma show-ului ”Survivor România”.

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. În urma câștigării concursului, Elena Ionescu a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 250.000 de lei. Din banii câștigați, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă. Vedeta vrea ca locuința să fie în Popești-Leordeni.

“Aș prefera să fie prin Popești-Leordeni. Îmi place foarte mult zona, mi se pare liniștită“,, a spus ea pentru wowbiz.ro.

”E altceva când știi că e casa ta”

Elena Ionescu a explicat că își dorește o casă la curte ca băiețelul ei, Răzvan, să aibă unde să se joace.

“Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară. Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă. Știți cum se spune, să ai unde să pui capul… E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România”, a mai spus vedeta.

Ce spune despre relația cu Emanuel

După încheierea concursului ”Survivor România”, Elena Ionescu a petrecut mult timp în compania lui Emanuel, fost concurent în echipa Războinicilor la competiția respectivă. Artista a făcut declarații despre legătura dintre ei.

”Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar, dat nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune.

Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo…cel puțin așa percep eu lucrurile. Poate lumea a crezut mai mult după ce am făcut acel Tik Tok în pat și…uite iubirea. Se poate vorbi și așa, dar să nu exagerăm…deocamdată”, a spus artista.

 

citește și...