Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Artista avea plămânii afectați grav

26.03.2021, 18:04
Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Artista avea plămânii afectați grav
Unde va fi înmormântată Cornelia Catanga! Artista avea plămânii afectați grav

Cornelia Catanga a murit, vineri dimineață, 26 martie! Familia reginei muzicii lăutărești a chemat de urgență ambulanța acasă, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Cântăreața avea plămânii afectați în proporție de 90% de Covid-19. 

Cornelia Catanga a decedat în jurul orei 5:00 la Spitalul Universitar din Capitală. Solista a făcut un stop cardio respirator și fusese diagnosticată cu coronavirus.

Cornelia Catanga a murit la spital

‘Știm de la apropiații familiei că artista Cornelia Catanga a prezentat probleme respitatorii grave vineri dimineață. Odată ajunsă la spital i s-a făcut un test rapid Covid, care a ieșit pozitiv. În urma unei ecografii plămânii artistei erau afectați în proporție de 90%.

Ceea ce știm despre starea de sănătate a artistei este că s-a agravat în ultimele 10 zile. A prezentat simptome de răceală în primă fază: durere de cap și temperatură ridicață. Însă starea s-a agravat, iar aseară nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva’, au spus apropiații ei, scrie stirileprotv.ro.

Unde își va dormi somnul de veci

Cornelia Catanga va înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc al familiei. Aurel Pădureanu a explicat că nu știe exact ziua și ora în care Cornelia Catanga va fi condusă pe ultimul drum.

”Bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Încă nu știm în care zi o vom îngropa. Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.ro.

citește și...