Elena Merișoreanu, devastată de moartea Corneliei Catanga. ‘Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani’

26.03.2021, 13:24
Elena Merișoreanu, devastată de moartea Corneliei Catanga. 'Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani'
Elena Merișoreanu, devastată de moartea Corneliei Catanga. 'Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani'

Vestea morții Corneliei Catanga i-a șocat pe artiștii din România! Elena Merișoreanu a dezvăluit nu-și revine după ce a aflat că buna ei prietenă a decedat. Deși au fost certate în trecut, solista de muzică populară regretă amarnic moartea Corneliei Catanga. 

Cornelia Catanga a decedat în urma complicațiilor infecției cu COVID-19. Artista de muzică lăutărească a murit, vineri dimineață, 26 martie, la Spitalul Universitar din București, după ce medicii au încercat să o salveze.

Cornelia Catanga a suferit două stopuri cardiace. Cântăreața nu credea în coronavirus, iar o bună perioadă de timp s-a tratat acasă cu ivermectină.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre moartea Corneliei Catanga

Elena Merișoreanu a făcut câteva dezvăluiri despre modul de viață haotic al Corneliei Catanga, care ar fi afectat-o enorm în ultimii ani.

‘Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani. Am vorbit acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită: cu casa, cu banii. Ea a cântat o viaţă doar prin restaurante şi a afectat-o mult fumul ăla. O fată cu suflet bun. Îmi spunea tot timpul năşica, eram naşe spirituale. Îi cunosc şi familia. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să o ierte!’, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru impact.ro.

Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga s-au certat în 2019, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. La vremea respectivă, Cornelia s-a supărat pe Elena Merișoreanu, după ce a crezut că artista ar fi jignit-o. Între timp, cele două s-au împăcat.

De ce s-au certat cele două artiste

‘După ce am făcut farsa, am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: ‘las-o dracu’ de ţigancă, s-a apucat şi ăsta să slăbească?’ M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea‘, spunea Cornelia Catanga.

‘Am fost invitată la o emisiune să-i fac o farsă Corneliei. La filmări am spus despre ea faţă de alţi colegi “ce frumoasă ţigancă e Catanga!”. De la asta şi până la ce am auzit e cale lungă. M-am trezit că aş fi făcut-o ţigancă… şi că ea s-a supărat. Am crezut că e o glumă. Am spus despre Cornelia că e ţigancă frumoasă, nu am vorbit nimic urât de ea. Şi uite la ce s-a ajuns! A stat la mine în casă cu mama ei şi m-au ajutat foarte mult. Nu aş fi putut să vorbesc ceva de rău de ea. Îmi pare rău că ea a interpretat altfel’, povestea Elena Merişoreanu pentru Click.ro.

Mara Bănică a fost cea care a anunțat că Cornelia Catanga a murit.

‘Dumnezeu s-o ierte! Noi dormeam dimineață 4:45 și suna Catanga. Ea mă mai suna uneori noaptea. Obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silent. Și nu știu de ce, am avut o presimțire, ea tot suna. Era nea Aurel care răgnea, era la spital. Mi-a spus că Mara a murit Cornelia. Și a reușit să îmi povestească. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora lui. A avut virusul, s-a tratat o perioadă acasă. Nu a mai putut să respire. Au chemat salvarea ieri, au luat-o la Universitar, când au încercat să o intubeze a făcut două stopuri cardiace și a murit’, a povestit jurnalista pentru Antena Stars.

citește și...