Ultimul mesaj al Corneliei Catanga. Ce a transmis solista înainte să moară: ‘Am niște probleme de sănătate’

26.03.2021, 14:18
Ultimul mesaj al Corneliei Catanga. Ce a transmis solista înainte să moară: 'Am niște probleme de sănătate'
Ultimul mesaj al Corneliei Catanga. Ce a transmis solista înainte să moară: 'Am niște probleme de sănătate'

Cornelia Catanga s-a stins din viață, vineri dimineață (26 martie), la Spitalul Universitar, în urma unui stop cardio-respirator. Ea fusese diagnosticată și cu COVID-19. 

Înainte de a muri, solista a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Cornelia Catanga le spunea fanilor virtuali că se confruntă cu niște probleme de sănătate, în mesajul în care anunța moartea unui amic bun.

Cornelia Catanga anunța că are probleme de sănătate

„Dragii mei prieteni! Ieri mi-am pierdut un prieten foarte bun, desi avea 4 fete, eu eram fata adoptiva, cea mica. Nu pot sa vorbesc ca a trecut in nefiinta, pentru ca era foarte bine si mereu plin de viata. Era un om pedant si de o curatenie exemplara. Tataie, eu cred ca tu te simti foarte bine acolo unde ai plecat, ca te-ai intalnit cu dragostea vietii tale, sotia ta buna.

Cand am auzit ieri vestea asta, pentru noi, toata familia, a fost un soc. Si imi cer mii de scuze Luminitei, lui Bobu si Cademia, si la toti ca nu am putut sa cant, dar am si eu niste probleme de sanatate. Taticule, mai erau cateva luni si trebuia sa botez pe fetita lui Ana si Daniel si tocmai acum ne-ai facut-o… Dumnezeu sa te aseze in dreapta lui si drumul sa-ti fie presarat numai cu flori, Mihai Dumitru”, scria Cornelia Catanga pe Facebook, sâmbătă, 20 martie.

Mara Bănică a anunțat pe Facebook că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția sa a încetat din viață.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat’, a spus jurnalista pentru Antena 3.

citește și...