Declarația pe care Lidia Buble nu a mai făcut-o despre Răzvan Simion. ”E pionul principal”

18.07.2020, 09:58
Declarația pe care Lidia Buble nu a mai făcut-o despre Răzvan Simion. ”E pionul principal”
Declarația pe care Lidia Buble nu a mai făcut-o despre Răzvan Simion. ”E pionul principal”

Cântăreața Lidia Buble a făcut declarații despre fostul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Invitată la o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble, citată de spynews.ro.

Artista a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc încă împreună?

Se pare că solista Lidia Buble și fostul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, locuiesc încă împreună.  Cel care a dat-o de gol a fost colegul lui Răzvan Simion, Dani Oțil, care a luat-o la întrebări pe solistă. La emisiunea matinală de la Antena 1, Dani Oțil a a întrebat-o pe Lidia Buble dacă mai sunt vecini, semn că artista și Răzvan Simion încă ar locui împreună.

”Mai suntem vecini?”, a întrebat-o dani Oțil pe Lidia Buble.

”Suntem, deocamdată mai suntem”, a venit răspunsul cântăreței.

citește și...