Unde și-a petrecut vacanța Adriana Bahmuțeanu. ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile”

01.09.2021, 16:09
Unde și-a petrecut vacanța Adriana Bahmuțeanu. ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile”
Unde și-a petrecut vacanța Adriana Bahmuțeanu. ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile”

Adriana bahm,uțeanu, în vârstă de 47 de ani, și-a luat vacanță și a plecat la mare. Vedeta a dat detalii, la o emisiune de televiziune, despre vacanța sa. ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile”, a comentat prezen tatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a ales să se relaxeze pe litoralul românesc.

Vedeta a explicat că a vrut să plece la Miami, dar și Dubai, însă a renunțat din cauza restricțiuilor impuse de pandemia de coronavirus care afectează întreaga lume.


Unde și-a petrecut vacanța Adriana Bahmuțeanu. ”Am evitat să plec în străinătate pentru că sunt reguli din ce în ce mai stupide”

 

„Am vrut să mă duc la Miami. (…) M-au programat la Ambasada americană pentru interviu abia în luna noiembrie. Asta înseamnă că o să plec la Miami undeva prin ianuarie, februarie. Deocamdată, am venit pe litoralul românesc. Am evitat să plec în străinătate pentru că sunt reguli din ce în ce mai stupide”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, citată de spynews.ro.

 

„Am vrut să plec și în Dubai, dar acolo, dacă nu ai toate vaccinările făcute nu ai voie să intri nici măcar în restaurant. Bagă în noi teroarea și frica (…) Am preferat să vin pe litoralul românesc și chiar nu-mi pare rău deloc. Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile. N-o să avem bani să plătim gazul și curentul”, a adăugat vedeta de televiziune.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu prigoană și are doi copii

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

citește și...