Unde se filmează de fapt show-ul ”Ferma”, de la Pro TV

31.08.2020, 10:35
Unde se filmează de fapt show-ul ”Ferma”, de la Pro TV
Unde se filmează de fapt show-ul ”Ferma”, de la Pro TV

S-a aflat unde au loc de fapt filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Noul sezon al show-ului “Ferma” va debuta din 8 septembrie la Pro TV și se filmează în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon.

Potrivit click.ro, inițial s-a spus că filmările vor avea loc în Delta Dunării. Însă, de fapt, pentru emisiunea ”Ferma” se filmează tot la Cocani, județul Dâmbovița, acolo unde a fost filmat și primul sezon al emisiunii, prezentat de Iulia Vântur.

Conform sursei mai sus citate, locul unde se filmează ”Ferma” are și o legendă. Se spune că acolo, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, Niță Lemnaru, care și-a contruit alături de iubita lui o gospodărie. Ulterior, ferma lor a fost luatăde Stat şi transformată în ocol silvic. Deşi a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, aceasta nu și-a mai regăsit strălucirea din vremurile de altădată.

Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Mihaela Rădulescu a vorbit, într-un interviu, despre măsurile de siguranță care se iau pe platourile de filmare pentru ”Ferma”.

”Purtăm toți mască. Suntem toți disciplinați și mă bucur că înțelegem toți că e despre noi toți. Sigur că pentru cei care apărem în fața camerelor scoatem masca, dar avem distanță între noi, cel puțin trei metri. Să nu creadă cineva că nu ne place să purtăm mască.

Purtăm în afara momentelor de filmare, iar la filmare, în măsura în care nu suntem aproape de nimeni, scoatem ca să mai auzim și ce vorbim, să mai vedeți o expresie.

Am încercat nu numai să respectăm regulile, dar și să fim bine sănătoși cu toții, noi echipa, concurenții. Ținem mult să ieșim la fel de sănătoși cum am intrat în povestea asta”, a spus ea.

citește și...